Аргументите за трайни отклонения в психичното състояние на част от

...
Аргументите за трайни отклонения в психичното състояние на част от
Коментари Харесай

Нова лудост - ковид игра стана хит на пазара

Аргументите за трайни отклонения в психологичното положение на част от човечеството нарастват с още един.

По време на първата карантина в Германия поради пандемията от новия ковид четирите сестри Швадерлаб вземат решение да посветят времето си вкъщи на нещо сякаш потребно и по този начин основават настолна игра за ковид, която се трансформира в шлагер в страната и към този момент са продадени хиляди бройки, заяви Ройтерс.

До четирима души могат да вземат участие в играта " Корона ", като се състезават да напазаруват всички артикули от листата на възрастен комшия, който не излиза от вкъщи си, с цел да се защищити от болестта.

Участниците в играта събират и се разменят карти и печели този, който пръв успее да достави всички артикули. Пречките по пътя от началото към финала на играта са среща с новия ковид, която те изпраща в карантина или пък липса на тоалетна хартия, паста или други артикули в магазина.

Сара и сестрите й работят по основаването на играта съвсем всяка вечер от карантината напролет, като последователно прибавят детайли към играта въз основа на чутото и видяното в новините и стратегиите, отдадени на пандемията.

" Когато видяхме концертите от балконите в Италия по малкия екран, незабавно ги превърнахме в карта от играта ", изяснява друга от сестрите - Ребека.

Бащата обаче мисли трезво и рационално.

Възхитен от напъните на дъщерите си, Бенедикт Швадерлаб взема решение да комерсиализира играта и наема художник, който да сътвори дизайн на картите, на играта и на опаковката. Досега са продадени 2000 екземпляра от " Корона ", като магазин за играчки е приел да е формален дистрибутор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР