Аргументите на прокуратурата подлежат на сериозна критика. Нито един министър

...
Аргументите на прокуратурата подлежат на сериозна критика. Нито един министър
Коментари Харесай

Адвокатката на Нено Димов с първи коментар за обвиненията му

Аргументите на прокуратурата подлежат на сериозна рецензия. Нито един министър не взима решения самичък по своя воля. Решенията се вземат в съответните отдели. Това сподели адвокатката на Нено Димов Ина Лулчева, представена от bTV.

Нено Димов е упрекнат за занемареност поради източения бент. "Студена " до Перник и е арестуван за 72 часа, оповестиха по-рано от прокуратурата.

"От равнища на води схващат съответните геолози. Министърът е политическа фигура. Не ми е ясно, министър да би трябвало да има познания във всички сфери. Към министъра има министерство. Никой няма да каже, че министърът на опазването на здравето би трябвало да е доктор експерт по всички заболявания ", добави Лулчева.

"Видях се с него, тъй като му повдигнаха обвиняване. Възмутително е решението на прокуратурата да желае задържане, тъй като като министър можел да влияе. Прокуратурата твърди, че са налице предпоставки, тъй като като министър можел да влияе, което е безусловно голословно. Първо, подал е оставка, второ налице са документи върху тях не може да се влияе ", сподели още тя.

Ина Лулчева не пожела да разяснява положението на Нено Димов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР