Арестуваха подпийнал шофьор на турски тир, опитал да подкупи полицаите,

...
Арестуваха подпийнал шофьор на турски тир, опитал да подкупи полицаите,
Коментари Харесай

Арестуваха подпийнал шофьор на турски тир, опитал да подкупи полицаите

Арестуваха подпийнал водач на турски тир, опитал да подкупи служителите на реда, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Той управлявал 40-тонната товарна комбинация.

Мъжът е задържан по сигнал на шофьорка, която уведомила автопатрула за видян на автомагистрала " Тракия " водач на тир, който хвърлял кутийки от бира по платното.

Полицейският екип реагирал стремително и след тунел " Траянови врата " в посока София, подал сигнал на водача за прекъсване. При последвалата инспекция на влекача " Волво " с хладилно полуремарке 54-годишният мъж подал на униформените паспорт с сложена в него банкнота от 20 евро, с цел да избегне по-нататъшните дейности на полицейския екип и да продължи придвижването си с последна дестинация Германия.

Още при започване на извършения с него диалог станало ясно, че той е във очевидно нетрезво положение. Случаят неотложно бил докладван в оперативната дежурна част на регионалната дирекция и на място пристигнала дежурна оперативна група.

При тестването на лидера с дрегер, уредът отчел високо наличие на алкохол в издишания от него въздух. След отвод да даде кръвна проба за разбор мъжът бил арестуван за период до 24 часа.

Паспортът ведно с намиращата се в него банкнота са конфискувани като материални доказателства. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по член 304А и по член 343Б, ал.1 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под надзора на съответните прокуратури.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР