Арести на знакови футболни ултраси е имало снощи около 19:00

...
Арести на знакови футболни ултраси е имало снощи около 19:00
Коментари Харесай

Арестуваха Дучето

Арести на знакови футболни ултраси е имало нощес към 19:00 часа, твърди " Марица ". Полицаи са задържали някогашните тартори на бранш " " Б " и " Г " - Владимир Владимиров - Гугутката и Димитър Ангелов - Дучето, написа gong.bg.

Дучето е задържан пред дома си в квартал " Дружба 2 ", до момента в който пиел бира с другари, оповестиха негови родственици. Те се съмняват, че някой го е " наредил " пред полицията.

Дучето се оплакал, че е във влошено здраве поради диабета, отключен след зверската злополука преди години. Униформените го откарали на обзор в Министерство на вътрешните работи болница, а след това в 7-о районно ръководство.

Владимир Владимиров изрично отхвърли информациите и ги назова цялостна нелепост, пред Блиц.

" За пръв път слушам от вас, че съм задържан. Няма такова нещо ", сподели някогашният ръководител на клуба на последователите на " сините ".

Според изданието дружно с Дучето в районното ръководство са преспали и други знакови фигури от агитките на ЦСКА и Левски, които са с адресна регистрация в този регион. Става въпрос за известните измежду " алените " Коки и Валтера. От " сините " са задържани водачи на групировката " Южна дивизия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР