Арестант избяга от полицията в Оряхово. Избягалият е турски тираджия.

...
Арестант избяга от полицията в Оряхово. Избягалият е турски тираджия.
Коментари Харесай

Екшън в Оряхово: Арестант e избягал от полицията в града

Арестант избяга от полицията в Оряхово. Избягалият е турски камионджия. Той е върнат у нас от румънските граничари поради това, че е превозвал мигранти, описват от bTV.

Случаят е от 22 часа нощес, а арестантът е бил държан в полицейското ръководство в града, коeто е доста добре охранявано.
Преди няколко дни камион с турска регистрация минава контролно-пропускателния пункт при Оряхово, качва се на ферибота и минава до Румъния.

В румънския град Бекет граничните служители на реда стартират щателна инспекция камиона. По информация на медиите, цялото ремарке е било цялостно с мигранти. Но по информация на bTV в камиона е бил укрит единствено един сирийски емигрант на 18 години.
Според разпоредбите за деяние камионът дружно с водача са върнати назад на българска територия. Нашите гранични служители на реда го предават на полицейското ръководство в Оряхово.

Една от версиите е, че нощес на мъжът му е станало неприятно или най-малко той по този начин е твърдял, след което е изискал медикаменти и да отиде до тоалетната.

Вратата на помещението се отключва от служителите на реда, само че едрият мъж изблъсква служителя на реда и съумява да избяга.

Все още няма публична информация за това по какъв начин тъкмо мъжът е избягал. Той е арестуван от чиновниците на реда още нощес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР