Арда доминираше изцяло срещу Локомотив (Пловдив) и спечели заслужено с

...
Арда доминираше изцяло срещу Локомотив (Пловдив) и спечели заслужено с
Коментари Харесай

Тунчев: Няма как да не съм доволен

Арда доминираше напълно против Локомотив (Пловдив) и завоюва справедливо с 5:0 в мач от efbet Лига, съобщи старши треньорът на тима от Кърджали - Александър Тунчев .

" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Вкарахме пет гола, създадохме доста положения, искахме повече успеха, бяхме по-агресивни и контролирахме играта съвсем през целия мач ", съобщи Тунчев.

" Имаме доста варианти в офанзива и разполагаме с положителни реализатори. За наше благополучие, през днешния ден ни се получиха нещата и при статичните положения. Определено има неща, върху които би трябвало да работим, само че през днешния ден несъмнено ни се получи. Ще се опитам обаче през идната седмица да снижа играчите ни, тъй като не желая да летят в облаците поради няколко гола ", уточни той.

Нападателят Преслав Боруков , който дойде тази зима от Локо (Пд) и вкара гол като даже бе определен за най-хубав състезател в мача, разказа успеха на Арда като футболна лекция.

" Стана футболен празник, играхме добър футбол и победихме. Мога да го нарека футболна лекция. От месец и половина сме дружно с останалите - направихме два лагера, сприятелихме се, има въодушевление и нещата ни се получават ", добави Боруков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР