ARCHITECTS идват в България на 27 юли в рамките на

...
ARCHITECTS идват в България на 27 юли в рамките на
Коментари Харесай

Ето кои три банди излизат на сцената преди ARCHITECTS на 27 юли в Бургас

ARCHITECTS идват в България на 27 юли в границите на поредицата концерти BURGAS SUMMER LIVE, проведени Fest Team. Събитието ще се организира това лято на пристанището в морския град в партньорство с Културно-масова активност и с поддръжката на Община Бургас.

Вече са ясни и всички групи, които ще станат част от хедлайн шоуто на метълкор колосите. Това са WHILE SHE SLEEPS, за които почитателите от дълго време спекулират, че ще станат част от лайва на ARCHITECTS в България, британците HERIOT и българите EXPECTATIONS.
-->


WHILE SHE SLEEPS е английска метълкор тайфа, основана през 2006 година и известна с енергичните си осъществявания и тежък тон. Пробивът им идва през 2012 година с издаването на дебютния им албум „ This is Six “, продуциран от Карл Браун, който доближава 25-то място в класацията за албуми в Обединеното Кралство. Успехът на дебюта им разрешава да стартират огромни турнета, като споделят подиуми с известни изпълнителни като BRING ME THE HORIZON и самите ARCHITECTS. С пет сполучливи албума зад тила си, квинтетът от Шефийлд продължава възходящата си траектория като самостоятелна група със личен звукозаписен лейбъл „ Sleep Brothers “ като това им оказва помощ да изградят директна връзка с почитател базата си. Концертът на WHILE SHE SLEEPS на 27 юли в Бургас ще бъде първият им в България.



Създадена в София през 2009 година, EXPECTATIONS е българска хардкор тайфа, която си завоюва мощни позиции като един от най-изявените поддръжници на ъндърграунд пънк ядрото на локалната сцена. Стилът на бандата смесва мелодика с хардкор, а в текстовете им са заложени ясно изявени правила и мощни послания. С четири студийни албума зад тила си, в това число последния „ Heartless, Shallow and Cruel “, групата споделя 10 разнообразни истории посредством своите песни, изследвайки страстите, които съпътстват човешкия живот и споровете, които те основават от време на време.

През годините EXPECTATIONS изнасят многочислени концерти и подхващат турнета из цяла Европа, споделяйки подиуми с групи като Parkway Drive, Stick to Your Guns, Comeback Kid и Bane.



HERIOT са последното попълнение в „ тежкия “ ден от BURGAS SUMMER LIVE. Динамична и енергични, HERIOT превземат публиката с неповторимата си комбинация от индустриални звукови пейзажи, ефирни вокали и мощни и нападателни дисторжъни. Създадена през 2015 година в Англия, групата бързо се утвърждава като движеща мощ на метал сцената. Музиката на HERIOT не се поддава на лесна категоризация. Звученето им може да се опише като неконвенционално откритие, в което съжителстват контрастни детайли.  Същността на HERIOT лежи на острието на бръснача, сред разрухата и лекотата, създавайки едно сурово и катарзисно прекарване с тяхната музика. Групата е спечелила необятно самопризнание и притегля вниманието на издания като Kerrang!, Rock Sound, Revolver и Knotfest и Daniel P Carter от Radio 1.

Събитието на 27 юли е. Билетите за концерта на ARCHITECTS, EXPECTATIONS, HERIOT и WHILE SHE SLEEPS в Бургас са в мрежата на.  

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР