Април 2023 г. може да се наречен огнен“ месец, тъй

...
Април 2023 г. може да се наречен огнен“ месец, тъй
Коментари Харесай

3-те зодии, чийто живот ще се промени завинаги през април 2023 г.

Април 2023 година може да се наименуван „ огнен “ месец, защото съгласно астролозите, броят на планетите в знака Овен ще генерира мощна сила за съществени промени! И защото зодия Овен е виновна за началото на нещо ново, това несъмнено ще подтиква някои знаци да работят уверено и да ги насърчи да трансформират целия си живот единствено за един ден!

Най-важните промени ще се случат в живота на тези хора, чиито персонални планети са в огнения детайл. И това, несъмнено, са представителите на огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец.

Овен



Представителите на този знак ще почувстват ентусиазъм да стартират целия си живот от нулата, като че ли това е последният късмет и към този момент не е допустимо да се отсрочва! Затова Овните могат уверено и ненадейно да сменят работата си, да трансформират външния си тип и даже да се замислят за бракоразвод или брак.

Планетите и самото затъмнение ще повлияят на оста на връзката ви със себе си и с другите, като че ли ще разберете, че желаете да измененията себе си, средата си и да заживеете по по-различен и пълностоен метод! Затова, в случай че решите да се преместите, да промените работа или сътрудник, не се плашете от смяната – тя сигурно ще ви донесе израстване и по-добро бъдеще.

Лъв



Представителите на това огнено съзвездие ще имат Слънцето и Юпитер в бранша на мирогледа – това ще отвори у вас малка врата към нови усещания на действителността! Сякаш получавате съвет или мотивация от почитан човек, който ще бъде вашият трамплин за скок нагоре. Основните промени може да са свързани с хрумвания за обучение, пътешестване или някакъв тип интернационален план.

Стрелец



За представителите на този знак може да се случи пробив и радикална смяна в региона на децата – бременност, раждане на дете или красиво и щастливо събитие, обвързвано с към този момент порасналите ви деца. Възможно е да решите да отворите личен бизнес или да се запалите по ново занимание, обвързвано със спорт или изкуство. Звездите изрично сочат, че е изцяло допустимо и да почувствате всепоглъщаща пристрастеност към някого, който ще накара сърцето ви да бие бясно.

Определено не желаете да пропуснете тази нова връзка – тя ще ви донесе щастието, за което постоянно сте копнеели, ще ви подари с насладата и чувството, че сте живи!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР