Apple разширява своя онлайн магазин във Виетнам от четвъртък, 18

...
Apple разширява своя онлайн магазин във Виетнам от четвъртък, 18
Коментари Харесай

Apple разширява онлайн магазина си във Виетнам

Apple уголемява своя онлайн магазин във Виетнам от четвъртък, 18 май.

Феновете на Apple във Виетнам с неспокойствие чакаха компанията да стартира да работи интензивно и в тяхната страна. Технологичният колос най-сетне разгласи формалната дата на пускане.

„ Горди сме, че разширяваме активността си във Виетнам и сме разчувствани да предоставим нашата изключителна грижа за потребителите и поддръжка на устройствата с стартирането на Apple Store онлайн “, сподели Дейрдре О’Брайън, старши вицепрезидент на Apple за търговия на дребно.

С онлайн магазина потребителите във Виетнам към този момент ще могат да имат достъп до всички артикули и услуги на Apple, да се свържат с специалисти и да изпитат потребителското преживяване от компанията.

А ето и какво е формалното изказване на софтуерния колос по случай разширението на онлайн магазина:

„ Онлайн магазинът на Apple ще даде на потребителите специфични услуги и персонализирана поддръжка, предлагани в Apple Store по целия свят. Те ще бъдат предоставени от експерти, които са подготвени да споделят своя опит във Виетнам. Онлайн магазинът на Apple предлага безпроблемно преживяване за потребителите по време на извършване на покупки на артикули на Apple както на виетнамски, по този начин и на британски език. Клиентите могат да пазарят със експерт, да преглеждат най-новите артикули, да изследват нови функционалности и да научат по какъв начин да преминат към iOS ”.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР