Nokia — една от малкото марки, които предлагат почти стандартна

...
Nokia — една от малкото марки, които предлагат почти стандартна
Коментари Харесай

Ето кои смартфони на Nokia ще получат Android 15

Nokia — една от дребното марки, които оферират съвсем общоприета версия на Android на своите смарт телефони. Това значи, че марката няма да е нужно изключително да трансформира доста интерфейса и настройките, когато Гугъл пусне новата версия на Android OS.

Устройствата под марката Nokia може да получат софтуера по-рано от доста други устройства на непознати марки.

Gizmochina разгласява лист с устройствата на Nokia, които евентуално ще получат актуализация до Android 15:

Nokia XR21; Nokia X30; Nokia G60; Nokia G42.

Източникът прецизира, че описът не е финален. Той е направен въз основа на политиката за актуализиране на софтуера на смарт телефоните Nokia.

Собственикът на Nokia, HMD Global, нормално предлага две съществени актуализации на операционната система и кръпки за сигурността на своите смарт телефони на всеки две или три години. За страдание, това не важи за бюджетните смарт телефони и устройства от начално равнище. Те на практика не получават нови актуализации на операционната система Android.

По-рано стана известно кои устройства Samsung Galaxy ще спрат да се актуализират след евакуиране на Android 15 (One UI 7). Наскоро също стана прочут и цялостният лист на моделите смарт телефони, на които може да бъде конфигурирана бета-версията на Android 15.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР