Apple обяви въвеждането на поддръжка на Spatial Audio от Apple

...
Apple обяви въвеждането на поддръжка на Spatial Audio от Apple
Коментари Харесай

Автомобилите на Mercedes-Benz получават поддръжка за Spatial Audio в Apple Music

Apple разгласи въвеждането на поддръжка на Spatial Audio от Apple Music като вградена алтернатива в определени коли Mercedes-Benz. Услугата към този момент е интегрирана в информационно-развлекателната система MBUX в електрическите коли EQS и EQE, както и в моделите Mercedes-Maybach и S-класа.

" Качеството на звука е извънредно значимо за Apple Music, по тази причина сме щастливи, че си партнираме с Mercedes-Benz, с цел да създадем Spatial Audio в Apple Music за първи път налично в автомобил. Пространственото аудио прави гражданска война в метода, по който артистите основават музика и почитателите я слушат, и това е прекарване, което не може да се изясни с думи. Трябва да го чуете сами, с цел да го оцените. С Mercedes-Benz имаме по-голяма опция да предоставим на клиентите си по целия свят музика, която изцяло ги гълтам ", сподели Оливър Шусер, вицепрезидент на Apple за музика.
-->
Пространственият тон на Apple Music ще се предлага в коли с висококачествената 4D звукова система на Burmester, която включва 31 високоговорителя, в това число шест 3D високоговорителя и 18,5-литров субуфер. Собствениците на гореспоменатите модели коли, които са клиенти на Apple Music, ще могат да употребяват функционалността за съраунд тон в близко бъдеще. Очаква се в бъдеще опцията да бъде разширена за повече модели на автомобилния производител.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР