Apple обича да рекламира фотографските способности на iPhone чрез собствени

...
Apple обича да рекламира фотографските способности на iPhone чрез собствени
Коментари Харесай

Колко добри са нощните снимки на iPhone 11 и 11 Pro

Apple обича да популяризира фотографските качества на iPhone посредством лични тематични видеа и разнородни фото състезания, които целят да разкрият избрани преимущества на камерите във флагманите.

Наскоро компанията разгласи печелившите фотоси от състезанието за нощна снимка с iPhone 11 и 11 Pro, които е мъчно да повярваме, че са правени при съвсем цялостен мрак.

В последна сметка обаче не сме сюрпризирани, тъй като нощният режим на iPhone 11 серията стартира да притегля аплодисменти още след излизането на моделите предходната година.
 Consumer Reports, iPhone 11 Pro Max и най-хубавите смарт телефони на пазара сега
Това са най-хубавите смарт телефони на пазара сега

Между кого е битката за челните места

Заглавната фотография да вземем за пример е направена в Москва от Константин Чалабов, като фаровете на камиона са единственият източник на светлина в фрагмента. Въпреки това снежният скат и околната среда са изцяло забележими и даже детайлни.

Тази фотография още веднъж е от Москва, дело на Андрей Мануилов, и е измежду шестте печеливши изображения в състезанието.
 Снимка 470339

Тази от Митсун Сони, снимана в Мумбай, наподобява като да е правена при залез. Единствено звездите над аленото дърво издават действителната част от денонощието.
 Снимка 470340

Долното изображение пък е дело на Рубѐн Бескос от Навара, Испания, и е щракната с iPhone 11 Pro Max много след залез.
 Снимка 470337

Тези къщички в покрайнините на Москва са снимани с iPhone 11, който има една леща по-малко от 11 Pro, от Рустам Шагиморданов. Очевидно в Русия има какво да се снима.
 Снимка 470341

Последната печеливша фотография в състезанието на Apple е от Пекин, направена е с iPhone 11 Pro Max, а създателят й е Ерик Жанг.
 Снимка 470338
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР