Apple е близо до споразумение с южнокорейските компании Хюндай Мотор

...
Apple е близо до споразумение с южнокорейските компании Хюндай Мотор
Коментари Харесай

Apple се готви да прави роботизирани електромобили

Apple е покрай съглашение с южнокорейските компании " Хюндай Мотор Къмпани " и " КИА Моторс " за взаимно произвеждане на самоуправляваща се електрическа кола в Съединени американски щати, заяви CNBC, съобщи БГНЕС.
Според американския ефирен канал, приказваме за стартирането на електрически коли под марката Apple. Предполага се, че по-специално корпорацията ще дава отговор за създаването на програмен продукт и хардуер.
 Още марки се отхвърлят от дизела в интерес на електрическите автомобили Още марки се отхвърлят от дизела в интерес на електрическите автомобили
Популярността на електрическите автомобили набира обороти в целия свят, което обаче не се отнася и за транспортните средства, работещи с дизелово гори...
Производството на тези коли може да стартира още през 2024 година в завода на " КИА " в Уест Пойнт (Джорджия). Възможно е обаче началото на производството да бъде отсрочено.
Изглежда към момента не са реализирани дефинитивни съглашения сред фирмите. Официално удостоверение към този момент няма. Според CNBC, Apple може да реши да работи по този план с други производители на коли.
Изданието акцентира, че Apple има намерение да сътвори произвеждане на коли, които ще се управляват от компютър без присъединяване на водач. Според канала това може да значи, че електрическите коли ще се употребяват, по-специално за доставка или като такси.
Основана през 1976 година, Apple създава iPhone, iPad, iMacs, MacBooks, iPod и друго високотехнологично съоръжение. Корпорацията със седалище в американския Купертино (Калифорния) е една от най-големите в света.
 Байдън качва американските служители на електрически автомобили Байдън качва американските служители на електрически автомобили
Американският президент Джо Байдън декларирал в понеделник (25 януари) по време на подписването на новия декрет „ Купувай американското&...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР