Проф. Петър Стоянович - историк, доктор на историческите науки, професор

...
Проф. Петър Стоянович - историк, доктор на историческите науки, професор
Коментари Харесай

Проф. Петър Стоянович се присъединява към предаването „Тази събота и неделя“

Проф. Петър Стоянович - историк, лекар на историческите науки, професор в Института за исторически проучвания на Българска академия на науките се причислява към екипа на настоящото предаване на bTV „ Тази събота и неделя “.

Той влиза в ролята на непрекъснат седмичен коментатор и ще показва всяка събота изчерпателен взор върху разнообразни тематики, свързани с историята и културното завещание на България.

„ Публицистиката на bTV за следващ път потвърждава, че продължава да развива качествено наличие. Защо е значимо да пазим историческата памет и за какво някои отговори за модерни събития би трябвало да търсим не в сегашното, а в предишното. Уроците на историята в действителност ли се повтарят и по какъв начин - коментарното присъединяване на проф. Петър Стоянович в „ Тази събота и неделя “ ще даде на феновете тъкмо тази смислена и значима посока “, споделя Искра Владимирова, основен редактор „ Актуални излъчвания “ на bTV.

" С наличието на проф. Стоянович в настоящите излъчвания на bTV всяка събота подчертаваме към събитията, които свързват минало и бъдеще “, допълва Искра Владимирова.

Снимка: Андрей Рашев

“Историята няма никакъв смисъл, с изключение на в случаите, в които сме склонни да се поучим от нея и да се забавляваме. Мисля, че това ще се случи всяка събота от 10 часа в „ Тази събота и неделя “, споделя проф. Петър Стоянович.

Очаквайте присъединяване на проф. Петър Стоянович в ефира на bTV всяка събота от 10 часа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР