Апелативният съд на щата Ню Йорк отклони поредната молба от

...
Апелативният съд на щата Ню Йорк отклони поредната молба от
Коментари Харесай

За трети път съдът в САЩ не позволи на Тръмп да блокира дело заради сексуален тормоз

Апелативният съд на щата Ню Йорк отклони следващата молба от юристите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да бъде спряно разглеждането на иск за отбрана на достойнството и достолепието. Искът е подаден от американката Самър Зервос, която упрекна Тръмп в полови похищения, напомня ABC, цитираната от БГНЕС.
Бившата участничка в телевизионното риалити на Тръмп " Стажантът " го упрекна през октомври 2016 година обществено в полово принуждение като твърди, че при два обособени случая през 2007 година той е посягал, с цел да я целува нападателно и опипва без нейно единодушие. Инцидентите са се случили по време на нейни персонални срещи с предприемача.
След това Тръмп изрично отхвърли изказванията, като назова Зервос лъжкиня и съобщи, че тя търси популярност. През 2017 година Зервос подаде иск в съда в щата Ню Йорк, в който съобщи, че Тръмп е опетнил репутацията ѝ като я е нарекъл лъжкиня. Жената желае президентът да се откаже от думите си и да признае, че в действителност е имало посегателство. Зервос не може да упрекна Тръмп директно, защото има изтекла отминалост.
Съдът и по-рано е отказвал на юристите на Тръмп да прекратят желае, само че в този момент те получиха отвод за трети път от висшата инстанция. Това значи, че разглеждането на желае от по-нискостоящия съд ще продължи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР