Апелативна специализирана прокуратура поиска от съда изменение на мярката за

...
Апелативна специализирана прокуратура поиска от съда изменение на мярката за
Коментари Харесай

Поискаха Ценко Чоков да бъде върнат в ареста


Апелативна профилирана прокуратура изиска от съда изменение на мярката за неотклонение на Ценко Чоков от „ домакински арест “ в „ задържане под стража “, осведоми Нова тв.

Районната прокуратура в София образува наказателно произвеждане за предоставяне на погрешно умозаключение за здравословното положение на Чоков от движимости лица пред Апелативен профилиран углавен съд.

От прокуратурата оповестяват, че на 17 декември Чоков се е отклонил от избраната му от съда мярка за неотклонение и е посетил столично заведение. NOVA получи фотоси, на които се вижда по какъв начин Ценко Чоков е в компания със свои познати в ресторант в кв. „ Драгалевци”. Един от юристите му отхвърли коментар с претекста, че към момента няма безапелационни доказателства за това дали упрекнатият е нарушил разпоредбите, излизайки от вкъщи си.



Към сегашния миг делото се намира в правосъдна фаза. Апелативният профилиран углавен съд преглежда като втора правосъдна инстанция наказателното произвеждане против Чоков и други подсъдими лица. Той е приет за отговорен за причиняване на междинна телесна щета, похищение и палеж и му е наложено наказване отнемане от независимост за период от 4 години и 6 месеца.

На 26 септември тази година мярката му беше изменена в „ домакински арест” поради утежняване на здравословното му положение и идни оперативни интервенции. Апелативната профилирана прокуратура ще упорства пред съда Ценко Чоков да бъде арестуван под стража поради нарушение и несъблюдение избраната му от съда мярката на неотклонение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР