Анцузи Когато сутрините и вечерите захладнеят, но все пак времето

...
Анцузи Когато сутрините и вечерите захладнеят, но все пак времето
Коментари Харесай

Удобни дрехи за есента – какво си заслужава да имате в гардероба си. Вижте последните тенденции



Анцузи
Когато сутрините и вечерите захладнеят, само че въпреки всичко времето към момента е подобаващи за разходки и спорт навън, най-хубавото решение е първокласен спортен екип. Това е удобна дреха, с необятни благоприятни условия за композиция и в днешните home office времена замества идеално даже бизнес облеклото.

Ще откриете разнородни модели.

Сред настоящите модели вършат усещане препоръчаният с горнища вид суичър без цип, както и тези от рециклиран полиестер – материя, появила се като отговор на напъните да запазим природата по-чиста.
Якета и палта
Определено можем да назовем дънковите якета „ царете на есента “. И тази година те ще шестват по улиците в най-различни разновидности – от типичен наследник деним до якета от велур с кройка на дънково яке.

Едно такова дънково яке може да се съчета отлично както с риза за офиса, по този начин и да се „ хвърли “ върху суичър.

Новото при якетата и палтата са по-дългите модели якета с предни джобове, които несъмнено вършат усещане на страницата.

Хубави нови дънки
Дънките са съществена част от есенното облекло. Заслужава си да прегледате старите чифтове и да премахнете тези с избледнели цветове, които към този момент не ви стават по една или друга причина, които са се изтъркали или които просто не ви стоят добре.

С какво да ги замените ли? С хубави прави дънки в типичен наследник цвят и още един чифт черни дънки, с цел да може да комбинирате елементарно с риза и сако за работа.

Моделите мъжки дънки през тази есен към този момент са изчистени, типичен, без изтъркано, раздрано или други украшения. Това в действителност е добра вест и връщане към класическия жанр.

Голямо многообразие от мъжки модели дънки можете да поръчате отсам:
Време е за бизнес
След безгрижното лято, в което можеше да се работи от плажа и по бермуди, е време да се приведем още веднъж в бизнес облекло.

Големите фешън дикатори като Том Тейлър и Томи Хилфигер в мъжкия дрешник дават вярната посока – поло тениски с якички и ризи на цветни претекстове, с които да имате страховит спортно-елегантен тип.

За да сме по-конкретни, Том Тейлър постановат практични и комфортни, качествени модели дънки, ризи и тениски. Фирмата е учредена в Хамбург и приема модата по немски – улеснение и жанр без нищо ненужно.

Марката е обичана на младите и дейни хора, които имат по-високи цели в живота си. Вижте техните есенни оферти тук:

От своя страна Томи Хилфигер залага на класа, качество и типичен модели, които могат да се носят години наред без да наподобяват демоде.

За новия сезон залагат на лен и памук при ризите, тънък кройка и типичен деним при дънките.

Разгледайте всички оферти на марката тук:

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР