Антония Петрова шокира мрежата с огромните си силиконови гърди. Госпожа

...
Антония Петрова шокира мрежата с огромните си силиконови гърди. Госпожа
Коментари Харесай

Фенове се чудят: НЛО ли е кацнало в деколтето на Антония Петрова

Антония Петрова шокира мрежата с големите си силиконови гърди. Госпожа Батинкова наподобява като че ли е напълнила пазвата си до краен лимит.

Моделката е замязяла на френската порно актрисата Лола Ферари, която имаше 22 пластични интервенции и е притежателят на най-голямата гърда в света, означават от "Лупа ". Легендата на порно промишлеността умря на 37 години, като повода за гибелта и събитията към нещастието по този начин и не станаха ясни. Твърдеше се, че е било поради многото ѝ интервенции на бюста, напомнят от изданието.



Носителката на купата "Мис България 2009 " събира загар на Малдивите в компанията на обичаните си мъже - брачна половинка си Ивайло Батинков и сина им Благовест.

От там знойната русокоска споделя фотоси по бански, само че вместо със суперлативи феновете ѝ я заляха с рецензии, ориентирани към визията ѝ. По думите им пластичният ѝ хирург е за съд, тъй като тотално я е обезобразил и загрозил.



Потресени от формата на лицето ѝ, размера на устине и гърдите на 37-годишната Петрова, почитатели я съпоставиха с 50-годишна модифицирана мумия.

"Никога не е била хубавица, само че преди изглеждаше много обичайно. От 1-2 години е почнала с интервенциите по лицето си и се загрози извънредно доста ", разясняват почитатели на Батинкова.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР