Антоний Джошуа ще защитава титлите си в IBF, WBA, WBO

...
Антоний Джошуа ще защитава титлите си в IBF, WBA, WBO
Коментари Харесай

Боксирай трудно: Джошуа - Нашия

Антоний Джошуа ще пази купите си в IBF, WBA, WBO and IBO в тежката категория на бокса против нашето момче Кубрат Пулев. Какво значат тия абревиатури, съществуват ли в действителност и вярно ли сме ги изписали - може единствено да гадаем. Ние, както и вие, се вълнуваме от бокс един път на няколко години, когато Кобрата би трябвало да демонстрира, че България е юнашка страна.
Ето по какъв начин ще протече конфликтът:
 
Рунд 1. Джошуа ще стартира внимателно, спазвайки отдалеченост, целейки Кубрат да се измори. Но не знае, че Пулев има телепатична връзка с народа си, който през това време е пред дребния екран и всеки му дава ум, с който да надхитри съперника, да го дезориентира и да нанесе десен ъперкът.
Рунд 2. Пулев задава главоблъсканица на Джошуа: " Майката на Кирчо имала три деца. Те се казвали Евдоки и Димитричка. Кое е третото дете? ". Джошуа почва да мисли и нашия му удря главата като ония служители на реда пред входа на Министерски съвет - когато през юли биха хората, дето след това инспекцията не откри в действителност дали са били и въобще кои са те. Джошуа е олюлян, само че звънът на края на рунда го избавя.
Рунд 3. Англичанинът е съвзет и свежнал, откакто треньорът му го е ваксинирал и чипът във имунизацията го е задействал в режим " киборг ".
Рунд 4. Поредното издание на рекламите се проточва повечко, тъй като спонсорите са значими, и виждаме единствено края на рунда, като двамата към този момент са много потни, което кара по-любопините хора да си зададат въпроса дали след боксов мач ръкавиците на състезателите миришат като чорапи.
Рунд 5. Нашенци гасят тв приемника с репликата " кво го бавиш тоя, бе ", откакто Кубрат явно не е послушал препоръките да удари по носа съперника си, който в някакъв миг им е изглеждал, че се е разкрил.
Рунд 6. Вижда се, че и двамата няма да се дадат елементарно, което дава късмет за по-странични размисли, като да вземем за пример в този момент Кобрата и Андреа събраха ли се още веднъж,
Рунд 7. По средата на рунда прекъсват всички излъчвания, с цел да покажат ексклузивен брифинг, в който споделят, че няма нищо ново за казване, само че да уверят, че не са се отпуснали.
Рунд 8. Активисти на BLM нахлуват на кръга и вършат жива верига към Антъни Джошуа нашият да не го бие. В носа на британеца влиза розовата коса на една от защитничките му, от което той развива синузит и почва да киха. Отива да си търси антихистамини и други медикаменти, само че българската диаспора на Острова е изкупила всички лекарства.
Рунд 9. Кубрат Пулев не се опасява от разкихалия се собствен конкурент, самоуверено решавайки, че ще продължи борбата без маска и ще съблюдава обществена отдалеченост, като в дискотека - единствено когато съперникът му замахва против него. Нанася няколко мощни удара по главата на Джошуа - някои с пестник, а други с въпроси по отношение на по какъв начин по този начин ваксина за ебола се създава 7 години, а за Коронавирус - 6 месеца.
Рунд 10. Кубрат се усеща победител към този момент и изпява химна.
Рунд 11. Оказва се, че нашият химн е прозвучал окуражаващо за Джошуа, който се пробва да се върне в дуела, само че норката от врата на дама от антуража на Пулев е задействана с чип от Бил Гейтс, който е българин от Сатовча. Пухкавото зло животинче се ускорява и ухапва британеца по улука.
Рунд 12. От човечност Пулев оставя на мира Джошуа и норката, след което става Световен първенец. Излизаме по улиците като 1994 година.
 
Автор: Самуил Петканов,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР