Антон Тодоров разкри във Фейсбук схемата на Корнелия Нинова, като

...
Антон Тодоров разкри във Фейсбук схемата на Корнелия Нинова, като
Коментари Харесай

Да те отстрани Нинова не е наказание, а престиж! Но да я подкрепя Антон Тодоров, че те маха - те прави Нобелов лауреат!

Антон Тодоров разкри във Facebook схемата на Корнелия Нинова, като я приветства за отстраняването на шефа на софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов, тъй като е гнусен русофил и антифашист.

Антон Тодоров поддържа Корнелия Нинова в саморазправата си с ръководителя на софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов.

Тодоров бие крепко по Паргов и го атакува, тъй като е изявен русофил и антифашист, което нервира Тодоров.

За това, че Паргов е русофил и антифашист е известно от дълго време и е обикновено Антон Тодоров да го атакува поради убежденията си, само че думите му водят до доста стеснителен извод по отношение на Корнелия Нинова.

В поста си Тодоров твърди, че Нинова е конфигурирана от задкулисието на председателския пост, с цел да унищожи Българска социалистическа партия.

Тодоров се радва, че Нинова добре си прави работата да унищожава такива антифашисти и русофили като Паргов и се саморазправя със съпартийците си. Думите на Тодоров ни стреснаха не тъй като симпатизираме на Българска социалистическа партия, а тъй като Нинова се оказва конфигурирана да унищожи столетницата и последните години стана видно, че съумява.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР