Антон Тодоров борави много прецизно с езика. Понякога го прави

...
Антон Тодоров борави много прецизно с езика. Понякога го прави
Коментари Харесай

Владислав Горанов коментира поведението на Антон Тодоров


Антон Тодоров борави доста точно с езика. Понякога го прави по доста застрашителен метод. Проблемът е, че от време на време зад неприятната форма има положително наличие. За страдание и формата и наличието бяха неприятни. Това сподели финансовият министър Владислав Горанов.
„ Антон Тодоров си направи дебелашка смешка. Той не уцели нито мястото нито метода да се пошегува. Той има благополучен език. Подобна позиция е неприемлива, само че думите му не бяха опасност “, означи той.
По отношение на ултиматума на вицепремиера Валери Симеонов, финансовият министър съобщи: „ И аз в миналото съм се дразнил на публицисти при опита да се измеси фокуса на вниманието. Натрупва се напрежение “. „ Сигурно е едно – медиите са доста мощна среда, те са институции. Сблъсъкът сред медии и политици рядко приключват в интерес на политиците “. „ Ако има някаква морална укоримост в думите на Антон Тодоров в българския парламент има хора с обвинявания, които стоят там “, акцентира Горанов.
За повишението на приходите, финансовият министър сподели: „ Почти всички браншове, които се финансират от бюджета ще получат нарастване на заплатите – бранш „ Сигурност “, „ Образование “, голяма работа се свърши във връзка с административната промяна. Някой от предизборните задължения към този момент са факт. В резултат на всичко това и успокоението в обществото потреблението пораства. С 3,9% растеж сме в Европа. Усеща се по средствата, които харчим и по нарастването на приходите. Разбира се то се усеща повече от хората, които са по-активни “.
„ В Министерство на вътрешните работи целеустремено се усилват приходите “, увери Горанов. „ По-чувствително ще се усети то при служителите на реда на терен. То ще стане не по-късно от два месеца преди края на годината. Ще има и за самун, и за пътища, и за зрелища “. На въпрос какво има поради, Горанов сподели: „ И ние финансираме медии “. Той посочи, че става дума за националните медии, които се финансират от бюджета. „ Темата за Хасково е неприятна. Нека да разделяме нещата на законни и противозаконни. Ако имаме учреденият да считаме, че някой родственик на политик е направил злоупотреби има способени органи, които могат да го потвърдят и той да понесе наказателна отговорност. Не може да се размахват по медиите картинки и да се хвърлят обвинявания. Ако сътрудниците от Българска социалистическа партия имат някакви опасения, дано се промени закона за спор на ползи. Сега законът е спазен “, увери Горанов.
Владислав Горанов удостовери думите на премиера, който даде образец по какъв начин се борят със спекулациите за назначения в администрацията. „ Съпругата ми работи, само че няма връзка с страната, по тази причина няма да разясня къде. В реалност тя работеше преди мен в министерството, а аз я уволних. В началото киселееше, само че с времето й мина “.
„ Със сигурност изпълняваме всички номинални критерии за влизане в еврозоната. Разликата от Шенген е, че тук няма политически критерии. Главният мотив е дали сме достигнали нужната конвергенция и непоклатимост. Трябва да сме устойчиви на външни шокове. Гърция не беше подготвена и при първия потрес еврозоната страда. Ако бъдем позволени в този клуб ние ще се доближим по приходи доста бързо до еврозоната, по тази причина продължаваме да настояваме “, сподели още финансовият министър.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР