Антон и Вероника се запознаха на един концерт. Още същата

...
Антон и Вероника се запознаха на един концерт. Още същата
Коментари Харесай

Бездетно семейство

Антон и Вероника се срещнаха на един концерт. Още същата вечер той й предложи да я води вкъщи и от този момент те са неразделни. Вероника е доста благо и красиво момиче. За разлика от доста от нейните връстници, тя имаше бизнес, който й носеше положителни приходи. Вероника беше надарен художник и даваше уроци по изобразяване.

А Антон беше беше програмист. Заплатата му беше прилична. След шест месеца връзка младите влюбени се събраха, а година по-късно се ожениха. Майка му беше доста удовлетворена от този съюз. Вероника беше възпитано момиче, без неприятни привички. Така че не би трябвало да има проблеми с внуците.

Изминаха 4 години, а те към момента нямаха деца. Вече след година брак свекървата стартира интензивно да повдига въпроса за внуци. Но синът й сподели, че за всичко си има време.

В един миг Мария стартира да мисли, че всичко е поради Вероника. Тя е тази, която не може да забременее, по тази причина синът й към момента е без правоприемник! Тогава какъв е смисълът от този брак?

Тя отиде в дома на сина си.

“Фактът, че Вероника има проблеми със зачеването, е понятен. Много я обичам, само че ти би трябвало естествена жена. Такава, която може да роди и да те подари с пълноценно семейство.

Синът й беше малко сюрпризиран от подобен напън от страна на майка си, която преди малко беше пристигнала.

„ Не разбирам, искаш да се разведа с жена ми ли? “

“Да ” — кимна Мария. Защото тя не ти би трябвало. И кой мъж може да има потребност от „ празна “ брачна половинка? Какво може да ти даде тя?

“Мамо, апелирам те. Чувствам се добре с нея. “

“Ще мине една година, 5 години, 10 и по този начин нататък. Имате потребност от дете. Ако Вероника не може да ти роди дете, тогава е по-добре да приключиш по-рано. Не мисля за себе си! Просто не желая да съжаляваш по-късно и да страдаш до края на живота си.

Вероника се появи от друга стая. Мария изначало се поколеба, само че след това продължи:

“Надявам се да вземете вярното решение. Аз си потеглям ”.

“Не, почакай малко ” — сподели Вероника.

“Нека ти кажа нещо ”.

Сега свекървата минимум искаше да слуша оправданията на снаха си. Но нямаше какво да се направи, тя не можеше просто да избяга.

„ Нямам визия по какъв начин ти хрумна, че не мога да имам деца “, продължи Вероника, изненадващо умерено.

“Но във всеки случай това, което се случва с мен, с тялото ми, не те визира, както и въпросът дали с Антон би трябвало да имаме деца или не. Това решение ще вземем двамата. Щастлива съм, че всичко е наред с мен. Но не желая да те виждам в дома си повече. Довиждане ”.

С тези думи Вероника мина около свекърва си и отвори входната врата, сочейки й изхода.

„ Мамо, ще те изпратя “ – Антон взе якето си и излезе на улицата с майка си.

“Безпокоя се за бъдещето на фамилията ти ”.

„ Това не е твоето семейство, майко и Вероника е права, това не те визира ”.

“Но не искаш ли наследник или щерка ”?

“Нито аз, нито Вероника желаеме деца в този момент. Говорихме за това към този момент толкоз доста пъти. Когато му пристигна времето, тогава ще имаме деца. Това е всичко. А ти пристигна и стартира да обиждаш жена ми просто по този начин. Дори и да имаше проблеми, в никакъв случай не бих я изоставил! Защото дамите се обичат освен, тъй като могат да родят ”.

След това Антон се сбогува с майка си и се прибира вкъщи.

Вижте още: Изненадващо писмо

Мария не знаеше по какъв начин да реагира на протичащото се. Но тя знаеше сигурно, че тази седмица ще бъде по-добре да не се обажда на децата.

За страдание, не всички родители схващат, че фамилията на техния наследник или щерка е обособена обществена единица. Те се стремят да оказват помощ и да насочат живота на порасналото дете в вярната посока, като в същото време не вземат поради неговите стремежи. Можете да се намесите в персоналния живот на някого, единствено когато в действителност е належащо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР