Ани: Здравейте, здравейте, драги зрители, сигурно ви е домъчняло за

...
Ани: Здравейте, здравейте, драги зрители, сигурно ви е домъчняло за
Коментари Харесай

Хайде, келеши, всеки да разкеши!

Ани: Здравейте, здравейте, драги фенове, несъмнено ви е домъчняло за мен, от дълго време не сме се виждали, тъй като си доизпипвах концепцията за лайф-стайл предаването, желаех всичко да е съвършено.
Аз съм Ани Цолова, а вие гледате предаването “Фани лайфа, удари стайлинга”. С мен е супер-дупер прокурорът Иван Кешев, който е чудовище като суперполицая Никола Гешев. Впрочем Никола Гешев е жив и се крие дружно с Цецо Елвиса в царските парцели, само че за това ще имаме настрана предаване.
С Иван Кешев ще ловим хай-лайфа и каймака на обществото. Прокурор Кешев, къде ще се разиграе нашата първа акция за през днешния ден, къде ще е, по този начин да се каже, премиерата?
Прокур. Кешев: Най напред ще нападаме Японския хотел. Ще се скрием в листата на пластмасовите вишни и ще изскочим ненадейно!
Ани: Колко вълнуващо! Ами Антон Тодоров там ли ще ни чака? Когато изнасилвахте Иванчева пред Спортната палата, той нали чакаше на пусия!
Прокур. Кешев: Да, тогава той беше наблюдател. Искаше да изнасилва и той, само че не му дадох, България е правова страна! Има си ред, даже когато шибаме някого обществено. В края на краищата аз съм си решил да стана основен прокурор! Духът на Антон Тодоров, несъмнено, ще участва, както и парченце от него, само че да не издавам авансово.
Ани: Ето че към този момент сме под прикритието на пластмасовите вишни. Прокурор Кешев се готви за скок, извива гръбнак на дъга, като котка, все едно Шиши го милва… Ето той скача и реве като обичай планински нерез. Но какво крещи той?
Прокур. Кешев: Хайде, келеши, всеки да разкеши! Хайде, келеши, всеки да разкеши! Вълчо, къде са майка ти и татко ти?
Келеш Вълчо: Не ги знам, пълнолетни са. Пари нямам да се усмихна.
Прокур. Кешев: Давай тогава, без да се усмихваш.
Ани: Драги фенове, виждате че нападаме първокласните кенефи на хотела, прокурор Кешев рови крепко в екскрементите, той не се опасява от нищо, ето той вади една кутия за обувки, а в кутията - Боже благи, очите на прокурора станаха на палачинки, това е кеш, кеш, кеш! Но сред пачките виждаме още нещо гнусноватичко, какво е това, прокурор Кешев?
Прокур. Кешев: Това са мустаците на Антон Тодоров! Казах ви, че парченце от него ще ни чака!
Ани: Къде отиваме в този момент, прокурор Кешев? Кого ще изгърбим в името на стабилността?
Прокур. Кешев: Сега ще пийнем малко алкохол за Бок да елементарни. “Бок да прости”, значи долу-горе - “Бог да елементарни едни пари”. Атакуваме “Сис Индъстрис”, киаааа!...
Ани: Драги фенове, видяхте по какъв начин прокурор Кешев нападна спиртоварната с маваши-гери.
Прокур. Кешев: Хайде, келеши, всеки да разкеши! Хайде, келеши, всеки да разкеши!
Келешите: Ама ние към този момент разкешвахме…
Прокур. Кешев: Пак ще разкешвате! Гледай ги ти! Стабилността се клати като кура ми Иванко, хора умират по пътищата, ей... Трябва да се разкешва непрестанно и първоначално ще би трябвало една пачка, с цел да подпрем крайници на масата за договаряния. Хайде, да не ви експортирам в кутии за обувки!...
(...) (...) (...)
Ани: Наистина доста се стараете, прокурор Кешев…
Прокур. Кешев: Аз съм си решил да стана основен прокурор.
Ани: Е то доста хора по този начин вземат решение да станат основен прокурор, пък не стават…
Прокур. Кешев: Абе доста ти знае и на тебе дупенцето, по тази причина си няма столче под него!

Автор: Evil Dick, Прас-Прес

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР