Ани Салич се събра с бившия си съпруг Бранко Салич Телевизионерката

...
Ани Салич се събра с бившия си съпруг Бранко Салич
Телевизионерката
Коментари Харесай

Свърши ли приказката със Сотир Цацаров: Ани Салич се събра с бившия!

Ани Салич се събра с някогашния си брачен партньор Бранко Салич

Телевизионерката и някогашния ефирен продуцент са заровили томахавките. Дори към този момент се следват в обществените мрежи.

Но не, водещата няма никакво желание да продължи житейския си път с екс брачна половинка си. Тя и сърбина са се събрали дружно поради рождения ден на сина им Лазар, който навърши четвърт век.

Момчето приключи в влиятелен холандски университет и се върна в България, с цел да упражнява специалността си-компютърни технологии.

Сестра му Хана скоро ще е абитуриентка и евентуално ще последва пътя на батко си, да следва в университет в Европа.

Животът на Бранко Салич обаче бе серия от провали, откакто преди шест години публично се разведе с Ани.

Той съвсем банкрутира бизнеса си, загуби майка си и двете си кучета, по които още страда. Сериозни стомашни проблеми на няколко пъти го вкарват в болница.

Сърбинът преди време продуцираше едни от най-известните излъчвания по медиите, в този момент съвсем изцяло е банкрутирал бизнеса си. Дори се принудил това лято да се цани като общ служащ на приключенското шоу „ Игри на волята “.

И до момента в който животът и бизнеса му крепко зациклиха, при Ани Салич нещата са във напредък. Журналистката от две години живее на фамилни начала с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров.

Тя  и висшият магистрат населяват първокласно жилище в столицата, което Цацаров закупи преди две години за стремглавите 620 бона.

Той се разведе със брачната половинка си след 31 годишен брак, като двамата имат щерка Диана, също юрист по обучение. Ани и Сотир постоянно пътешестват по света, само че избират да са отвън прожекторите.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Ани Салич Бранко Салич Сотир Цацаров Лазар на Ани Салич рожден ден Ави Салич и Сотир Цацаров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР