Английският национал Джуд Белингам преживя исторически момент при загубата на

...
Английският национал Джуд Белингам преживя исторически момент при загубата на
Коментари Харесай

Белингам се отличи с рекорд при загубата на Дортмунд срещу Кьолн

Английският национал Джуд Белингам претърпя исторически миг при загубата на своя Борусия Дортмунд в събота вечер при гостуването на Кьолн с 2:3 в осмия кръг на немското футболно състезание. 19-годишният Белингам стана най-младият капитан в историята на Борусия и в Бундеслигата.

Полузащитникът, който при започване на сезона бе избран за трети капитан в клуба, изведе съотборниците си с капитанската лента на стадиона в Кьолн поради отсъствието на Марко Ройс и Матс Хумелс. Ройс се възвръща от травма, а Хумелс пропусна дуела поради простуда.

„ Очевидно съм доста сърдит от крайния излаз на днешния мач, само че каква специфична чест бе да бъда капитан на този страховит клуб за първи път. Няма време да свеждаме глави. Ще имаме още доста шансове да изправим днешната неточност в идващите мачове “, написа Белингам в обществените мрежи след срещата нощес.

След присъединението си към Борусия Дортмунд през 2020 година, Джуд Белингам се трансформира в основен футболист за тима и към този момент натрупа 100 мача. Той дебютира в Бундеслигата на 17-годишна възраст.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР