Английският национал Джуд Белингам направи своя дебют за Реал Мадрид

...
Английският национал Джуд Белингам направи своя дебют за Реал Мадрид
Коментари Харесай

Белингам дебютира за Реал Мадрид при обрат срещу Милан

Английският национал Джуд Белингам направи своя дебют за Реал Мадрид при успеха над Милан с 3:2 в контролна среща, играна на стадион " Роуз Боул " в Пасадина, Калифорния. Испанският гранд заплати над 100 милиона евро на Борусия Дортмунд за 20-годишния халф през юни, а повече от 70 хиляди фенове в Калифорния изгледаха на живота първия му мач с екипа на Кралския клуб.


Зрелището в Пасадина бе цялостно, откакто Милан дръпна с два гола преди почивката, само че играчите на Карло Анчелоти стигнаха до цялостен поврат през второто полувреме. Фикайо Томори и Лука Ромеро се разписаха за " росонерите " в 25-та и 42-та минута, само че халфът на Реал Федерико Валверде изравни с два гола за три минути малко след почивката. Победното попадение за мадридчани означи Винисиус в 84-та минута. Белингам остана на терена 62 минути и на няколко пъти си завоюва одобрителните възгласи на публиката с демонстрация на брилянтна техника.

В идната си инспекция на американска земя Реал Мадрид ще премери сили с Манчестър Юнайтед в Хюстън, Тексас, на 27 юли от 3:30 часа българско време. За Милан следва контрола с Ювентус на 28 юли от 5:30 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР