Английската футболна звезда Дейвид Бекъм направи първи публичен коментар на

...
Английската футболна звезда Дейвид Бекъм направи първи публичен коментар на
Коментари Харесай

Бекъм се оправда за пропагандата си за милиони в полза на Катар

Английската футболна звезда Дейвид Бекъм направи първи обществен коментар на своето спорно и мощно подложено на критика присъединяване като рекламно лице на Катар за Мондиал 2022. 47-годишният някогашен капитан на " трите лъва " стори това посредством изказване на собствен представител в ТВ шоуто на комика Джо Лайсет, вкоето се акцентира, че той " постоянно е вярвал, че спортът има мощта да бъде силата на положителното в света ".

" Рабираме, че има твърди различни и мощно подкрепяни възгледи по отношение на ангажираността в Близкия изток, само че считаме за позитивно, че дебатът по основните въпроси беше директно подтикван от първото международно състезание, което се организира в района “, продължава изказването.

И добавя: " Надяваме се, че тези диалози ще доведат до по-голямо схващане и съпричастност към всички хора и ще бъде реализиран напредък ".

Изявлението бе изчетено в особено издание на шоуто на Джо Лайсет " Got Your Back " и бе в отговор на тежките рецензии към Бекам, който одобри милионите от Катар (според британски медии той е взел $210 млн.), с цел да бъде формален дипломат на Мондиал 2022 и на туризма в емирството, на фона на репресиите против LGBTQ+ хората, нарушаването на човешките права и обвиняванията за безчовечен условия на труд на мигрантите по градежите за шампионата.

В тази си роля някогашният британски капитан взе участие в промоционалния филм " Visit Qatar ". В него той декларира, че емирството прави нещо " в действителност особено ", и че международното състезание ще е платформа за напредък, приобщаване и приемливост.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР