Английската футболна легенда Пол Гаскойн признава, че е профукал 20

...
Английската футболна легенда Пол Гаскойн признава, че е профукал 20
Коментари Харесай

Скандалният Пол Гаскойн пропилял милиони заради алкохола

Английската футболна легенда Пол Гаскойн признава, че е профукал 20 милиона паунда персонални пари, само че най-сетне е в мир и се любува на живота си. Наскоро той е платил нови 20 хиляди за радикална интервенция в Австралия, която да позволи един път вечно огромните му проблеми с алкохола.

Бившият национал, който игра в Тотнъм, Нюкасъл, Лацио и Глазгоу Рейнджърс, се бори с алкохолна взаимозависимост още от дните си като футболист, а в този момент в свое изявление разкрива какъв брой надалеч е стигнал в битката си през 2018-а. " Бях до Австралия, похарчих още 20 хиляди паунда с пътуването, с цел да си направя интервенция, която да ме спре да пия ".

" Слагат ти топчета в стомаха, които те карат да се чувстваш доста зле, в случай че пиеш прекомерно доста. Това значи, че може да фраснеш една бира или чаша вино, с цел да се социализираш, само че не и повече. Вече управлявам желанието. Има ценители на виното, а аз съм познавач на рехабилитациите ", майтапи се Газа, представен от " Тема Спорт ".

Въпреки че е похарчил своето благосъстояние от 20 милиона паунда и е разведен от 22 години, Пол споделя, че от доста време насам не се е чувствал по-щастлив:

" Сега съм в по-добро положение. Наистина съм благополучен със себе си. Наскоро даже имах почивка в Тенерифе и се любувах за първи път от доста време. В момента нямам другарка, само че има момиче, което одобрявам. Не съм бил в дълготрайна връзка повече от 20 години. Моят проблем е, че непрекъснато върша неща без подготовка. Не мисля какво ще се случи след това, а това е тежко за другите. Каквото и да правя, не мога да го върша умерено. Това е моята пристрастяваща страна. Това е моят дявол ".

През 2018-а Гаскойн губи своя татко Джон, който умира на 72 години, а през 2016-а претърпя болката от гибелта на своя племенник Джей Кериган (на 22 години). Именно това е най-лошата година в живота му. После е карцерът за хипотетично полово посягане посредством целуване на жена във трен през август 2018-а. Бе оневинен и в този момент е решен да продължи с живота си към по-добро бъдеще.

" Изгубих Джей, баща ми умря, след това бях упрекнат в полов тормоз. Толкова се веселя, че съдът реши, че съм почтен. Бях в суматоха. Ако бях попаднал в регистъра на половите нарушители, животът ми щеше да бъде приключен... Връщайки се обратно, евентуално съм профукал 20 милиона английски лири, в случай че вземете поради всички заплащания, хонорари и спонсорски покупко-продажби. Купих си облекла, бижута и ходех по ваканции. Дадох и доста пари на фамилията. Не съм материалист. Ако можех да върна живота обратно, щях да направя същото. Затова съм благополучен ", приключва 52-годишният Газа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР