Англия работи много усилено заедно с Европейския съюз за Брекзит

...
Англия работи много усилено заедно с Европейския съюз за Брекзит
Коментари Харесай

Ема Хопкинс: Англия е в критично положение и няма време в преговорите с ЕС

Англия работи доста интензивно дружно с Европейския съюз за Брекзит и чака сериозно значимото гласоподаване на Народното събрание за окончателното съглашение , съобщи пред Българска национална телевизия посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс.

По думите й в сегашния миг Англия се намира в едно сериозно състояние и съвсем няма време, с цел да види по какъв начин тъкмо може да се оправи с договарянията.

Тя посочи, че би трябвало да се знае дали англичаните желаят или не желаят да продължат със съглашението за Брекзит. " Ако се стигне до такава степен, че не решим какво желаеме, ще желаяме фактически някакво отсрочване ", уточни Хопкинс.
 Европейски Съюз: Все още няма решение за Брекзит
Европейски Съюз: Все още няма решение за Брекзит

Въпросът за защитния механизъм за Северна Ирландия към момента не е позволен

На въпрос има ли късмет Тереза Мей да предоговори договорката за Брекзит и да получи гласовете, които и трябват, Хопкинс означи, че е изцяло допустимо, с цел да може да изискат и да реализират това съглашение с всичките планувани промени.

" Именно това желае нашият парламент - съглашение за Брекзит и се опитваме да реализираме тази цел. Това ще бъде допустимо ", сигурна е тя.

Пред Англия съществуват няколко детайлности, които не могат да подредят . Те са свързани с границата на Ирландия със Северна Ирландия Именно поради това доста хора не могат да схванат за какво не може да се стигне до бързо съглашение, уточни Хопкинс.

Хокинс счита, че Народното събрание би трябвало да посочи всички тези детайлности. Тя упорства за спокойно интегрирано състояние в връзките сред Англия, Ирландия, както и сред Северна Ирландия и Ирландия.
 Лондон постанова мита на Европейски Съюз при положение на Брекзит без договорка
Лондон постанова мита на Европейски Съюз при положение на Брекзит без договорка

Това ще бъде обявено единствено в случай че напуснем без съглашение на 29 март

Тя напомни, че през последните две години излиза наяве, че английската политика много е трансформирала англичаните и вместо да се разделят на консерватори и лейбъристи, в този момент се разделят на последователи и съперници на Брекзит .

Предизвикателството пред цялата политика е, че ние желаеме да преминем към идващия стадий, тъй като гледаме напред към бъдещето, посочи британският дипломат.

" С тези разногласия за или срещу Брекзит би трябвало да се стигне до позитивна развръзка ", акцентира Хопкинс.

Тя увери, че българските жители, които живеят във Англия не би трябвало да се опасяват от един Брекзит. Техните права на работа и образование, ще бъдат непокътнати , успокои дипломат Хопкинс.

Запитана по какъв начин ще отговори на френския президент Еманюел Макрон, кой е споделил на британците истината им за бъдещето след Брекзит, Хопкинс съобщи, че Англия не би могла да каже какво ще стане след излизането от Европейски Съюз .
 Парламентите на Шотландия и Уелс гласоподаваха срещу договорката за Брекзит
Парламентите на Шотландия и Уелс гласоподаваха срещу договорката за Брекзит

Това ускорява противоречията…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР