Ангела Меркел и Еманюел Макрон подложиха Гърция и други зависими

...
Ангела Меркел и Еманюел Макрон подложиха Гърция и други зависими
Коментари Харесай

Меркел и Макрон с критика към Гърция заради разхлабени правила за пътуване

Ангела Меркел и Еманюел Макрон подложиха Гърция и други подвластни от туризма страни на рецензия поради свободния банкет на туристи, имунизирани с по-малко ефикасните китайски и съветски ваксини. Те предизвестиха, че има действителна опция за въвеждане на спомагателни ограничавания за пътуванията преди пика на туристическия сезон.

По време на срещата на върха на водачите на Европейския съюз в Брюксел немският канцлер е изразила неодобрение от обстоятелството, че държави-членки като Гърция посрещат задушевно пасажери, които са били имунизирани против Covid-19със „ Спутник V ”, макар че препаратът не е утвърден от европейския регулатор и не е ясно дали работи против по-опасния вид Делта на ковид.
 Отварят Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден-Ексохи “ за леки коли и рейсове Отварят Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден-Ексохи “ за леки коли и рейсове
От 1 юли Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден-Ексохи “ ще бъде отворен за прекосяване, това стана ясно след брифинг на новия регионален шеф в Б...

След това тези гости могат свободно да се придвижват в из територията на Европейски Съюз, където няма граничен надзор, заяви осведомителният портал Keep Talking Greece.

Коментарите на Меркел способстват за възходящата паника в Берлин и в други столици на Европейски Съюз по отношение на разпространяването на по-заразни вирусни разновидности, които могат да провокират нова вълна от хоспитализации и смъртни случаи. В същото време някои страни от Европейски Съюз бързат да рестартират туризма и да стабилизират затруднените си стопански системи.

По информация на гръцки чиновник, по-голямата част от водачите са възприели по-прагматичен метод, признавайки, че разновидността Делта към този момент се е популяризирал в Европейски Съюз и няма причина за паника във връзка с пътуванията.

Френският президент Макрон също поддържа немския канцлер, като и двамата разясниха възможната опция за цялостна възбрана за пътешестване от страни, в които вариантът Делта е необятно публикуван.
 Стела Балтова: До седмица чакаме да бъдат отворени и други гранични пунктове с Гърция Стела Балтова: До седмица чакаме да бъдат отворени и други гранични пунктове с Гърция
Започваме с една доста усилена подготовка в туристическия бранш този сезон. Тази година е надалеч по-трудна и от предходната, само че аз съм у...

По този мотив се счита, че с това се прави отпратка към Англия, където разпространяването на този вид на вируса провокира удължение на условията за обществено разграничаване доникъде на юли. И Гърция, и Кипър се отхвърлиха от условията за карантина за посетители, които удостоверят, че са имунизирани с съветската „ Спутник ” или китайската „ Синофарм ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР