Ангел Лясков официално е четвъртото ново попълнение на ЦСКА 1948

...
Ангел Лясков официално е четвъртото ново попълнение на ЦСКА 1948
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи Лясков - бил играл само в Литекс, Ботев Вр и Олимпия

Ангел Лясков публично е четвъртото ново попълнение на ЦСКА 1948 през зимната пауза. Левият защитник подписа в клубния офис тригодишен контракт, оповестява формалният уебсайт на ЦСКА 1948.

" Червените " притеглят играч, към който интерес имаха голям брой клубове след изявите му през есенния полусезон зад граница с екипа на Олимпия (Любляна).

22-годишният Лясков също по този начин е юношески национал на България. Той беше титуляр на поста ляв бек в селекцията на Александър Димитров в конфликтите от миналите евроквалификации.

Любопитното е, че от ЦСКА 1948 изредиха тимовете, в които е играл Лясков, само че пропуснаха престоя му в ЦСКА, като оповестиха, че е играл единствено в Литекс, Ботев Вр и Олимпия.

" За " лъвовете " Лясков е играл един до друг със съотборниците си: Даниел Наумов, Ивайло Климентов, Георги Русев, Денислав Александров и Серкан Юсеин. Новото ни попълнение дебютира в мъжкия футбол през 2015 година с екипа на Литекс (Ловеч). Преди това е играл и като младеж в Академия Литекс. Малко след последните си изяви с фланелката на „ оранжевите “ има и интервал в отбора на Ботев (Враца). След прехвърлянето Ангел Лясков изрази упоритост за идните дуели с ЦСКА от efbet Лига и Купата на България и поздрави всички почитатели на клуба. Добре пристигнал при " армейците "! ", написа уеб сайтът на ЦСКА 1948.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР