Анелия се наслаждава на романтична ваканция в Гърция с новата

...
Анелия се наслаждава на романтична ваканция в Гърция с новата
Коментари Харесай

Анелия напусна просторния дом, в който живееше с дъщеря си Ивон от брака си с бизнесмена Коко Динев

Анелия се любува на сантиментална почивка в Гърция с новата си обич. Както Уикенд " разкри, изпълнителката на " Погледни ме в очите " има връзка с Любомир Захаринов, който върти компании за хазартни залагания. Въпреки че връзките им са съществени, към този момент заобикалят да ги обявяват. Затова и Анелия не споделя фотоси, на които театралничи с обичания си, само че пък тези дни сподели непринудени фрагменти от почивката си. Със спонтанните си морски фотоси певицата несъмнено изненада почитателите. В типичните за сектора летни фотосесии, доразкрасени с известните за задачата компютърни стратегии и мобилни приложения.

Тези дни хитовата пайнерка се щракна подскачаща на яхта, разхождаща се на плажа и позираща с необятна усмивка. Новият обичан на Анелия очевидно ѝ въздейства много позитивно, радват се почитатели. Заслугата му не е единствено за непринуденото ѝ държание в обществените мрежи.

Певицата е поразредила изявите си, с цел да прекарва повече време с обичания мъж. Показателно е и, че Анелия избра да се любува на сантиментална почивка таман при започване на лятото, когато всички нейни колежки обикалят по участия в морските курорти у нас. Хитовата пайнерка разгласи, че кариерата ѝ към този момент не ѝ е най-важна, както бе до преди да срещне обичания си мъж. Откакто започва тази връзка, певицата пренареди целите си и към този момент се стреми към баланс сред персоналния си и професионалния живот. Вече любовта ѝ е най-важна.

Анелия дори напусна просторния дом, в който живееше с щерка си Ивон от брака на певицата с предприемача Коко Динев.

„ В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома си на минутата”, споделя певицата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР