Анелия, която в момента смело се въплъщава в различни образи

...
Анелия, която в момента смело се въплъщава в различни образи
Коментари Харесай

Анелия била на косъм от смъртта, ето защо е трябвало да бъде спешно оперирана

Анелия, която сега самоуверено се въплъщава в разнообразни облици в шоуто "Като две капки вода ", е претърпяла незабавна интервенция. До момента повода за неотложната намеса не беше известна и в медийното пространство се появиха разнообразни спекулации. Включително и че фолкдивата имала проблем с гласа си.

Истината обаче се оказа напълно друга. Репортер на "Телеграф " се свързал с изпълнителката, която дала отговор следното за повода довела до незабавна здравна интервенция:

Аз съм мъжко момиче и не желая да мърморя или да се окайвам, а да извърша поставените си задания. За да не потеглят неверни клюки обаче, желая да кажа, че нямам никакъв проблем с гласа си, само че в действителност претърпях интервенция, втора, откогато съм в „ Капките ". „ Ако още малко се бях забавила, щях да умра. Благодаря на шефа на Майчин дом проф. Костов и на целия екип за бързата реакция и за това, че избавиха живота ми. Извадиха ми 700 мл кръв от корема. Това е, споделям го за пръв и финален път, тъй като не съм от хората, които се оплакват “.

Анелия излязла на сцената на "Като две капки вода " в същия ден, в който била изписана от болничното заведение след животоспасяващата интервенция.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР