Андрей Янев е тазгодишния носител на приза Художник на годината“

...
Андрей Янев е тазгодишния носител на приза Художник на годината“
Коментари Харесай

Андрей Янев е Художник на годината в Бургас

Андрей Янев е тазгодишния притежател на наградата „ Художник на годината “ в Бургас. Номинацията му бе подкрепена след гласоподаване на 12-членното жури от изявени създатели.

„ 12 „ Апостола “ са избрали мен, с цел да печеля и аз желая откровено да им благодаря.Нека не забравяме, че най-хубавото нещо да бъдеш припознат от своите. Това е чест, обвързване и отговорност, която ме кара да се усещам благополучен и доста разчувствуван “, сподели Андрей Янев по време на формалната гала по награждаването в Дружеството на бургаските художници.

Призът връчи кмета на Бургас Димитър Николов. „ Искам да благодаря на бургаските художници, на тези, които водеха духа на Бургас посредством своите творби и гений. Те разшириха рекламата на Бургас, името му освен в страната, само че и отвън рамките й “, съобщи Николов.

„ На огромния празник през днешния ден желая да поздравя художниците, да им благодаря за хубост, магията, която сътворяват в своите картини. Да бъде мир, обич и благополучие. “, сподели регионалният шеф Мария Нейкова.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР