Андрей Аврамов, пасторът на християнски център Победа“, посещаван от разследваните

...
Андрей Аврамов, пасторът на християнски център Победа“, посещаван от разследваните
Коментари Харесай

Изтекоха съобщения на убийцата Габриела към Велико: Проклет си сега и навеки! А ако имаш дете…

Андрей Аврамов, пасторът на християнски център „ Победа “, посещаван от разследваните за удушаването на авиоинженера Пейо Пеев Габриела Славова и майка й – някогашната дипломатка в Тайланд Красимира Трифонова, също е получавал закани за ликвидиране, твърди „ България Днес “.
„ Няма да разясня тази тематика “, сбит бе пасторът.
За момента няма изясненост какви тъкмо са били заканите, само че членове на „ Победа “, са безапелационни, че става дума за закана за физическа разпра. Не се знае и кой е отправил заканите и дали пасторът е известил за това способените органи. Както и в случай че това е станало, дали те са взели ограничения.
Заканите към Аврамов са оправяни по отношение на неговата религиозна активност, изтече от дългогодишни деятели на протестантската черква, която неотдавна най-сетне се снабди със собствен молитвен дом в столичния квартал „ Илиянци “.
Християнският център „ Победа “ стана прочут, откакто се разбра, че разследваните за удушаването на Пеев Габриела Славова и майка й, както и бащата на второто дете на Габриела – Велико Минев, са свързани с организацията. Твърди се, че тримата са посещавали сбирки на „ Победа “, както и разнообразни мероприятия, проведени от християнския център.
Велико Минков, който е завел дело за бащинство на второто дете на Габриела Славова, пръв разкри, че 33-годишната жена с, която е била публична брачна половинка на Пейо Пеев, е посещавала сбирки на християнски център „ Победа “. Според написаното от Минков в неговия профил във фейсбук Габриела и майка й били с двете деца на коледното тържество в църквата в края на декември. Самият той също бил там. Според изявления в медиите покана да се причисли към купона на църквата е получил и убитият Пейо Пеев, само че авиоинженерът „ изрично отказал “ да участва.
„ Разговор за тази черква ни връща в предишното, а би трябвало да се гледа към бъдещето “, сподели някогашен народен представител Велико Минков.
Младият мъж обаче е посещавал разнообразни събития, проведени от християнски център „ Победа “, описаха негови членове. През септември предходната година да вземем за пример роденият в Русе някогашен национален фаворит е бил на водното кръщение с пикник край София на група младежи, най-вероятно от крайдунавския град. Присъствали на церемонията разясняват, че с цел да се държи като „ старши “ на групата, Велико Минков наложително е трябвало преди този момент да е получил такова кръщение.
По време не събитието един от младежите бил извънредно въодушевен, описват още те, като се провикнал „ да го държат по-дълго във водата “, с цел да се „ очисти от греховете “. Когато се подал след потапянето, почнал да вика мощно: „ Амин! Амин!Амин! “.
Настояващият за бащинството на второто дете на Славова мъж неотдавна разгласява в обществените мрежи заканите, отправяни му от една от обвинените за удушаването на Пеев. Те съдържат и люти обети, завършващи обаче, кой знае за какво, вместо с анатема, с „ Амин “.
„ Проклет да бъде Велико Минков в този момент и завинаги! Проклети да са всичките му помагачи, обладани от демони изчадия като него. Амин, амин, амин! Ако имаш дете, ще му кажа истината за теб, като те види, ще бяга и ще пищи “, цитира „ смразяващите известия “, които получавал от Габриела Славова, ексдепутатът.
Каква е връзката на християнския център „ Победа “ с Габриела и майка й, занапред ще излиза наяве.
Междувременно се разбра, че преди няколко дни българската общественост в немския град Манхайм е направила панихида в памет на убития Пейо. Инженерът с корени от чирпанското село Зетьово е обвързван с Германия, защото е приключил и живял няколко години там.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР