Андреа Иванова стана популярна като българското Барби, благодарение на корекциите,

...
Андреа Иванова стана популярна като българското Барби, благодарение на корекциите,
Коментари Харесай

"Българското Барби" с поредна порция провокация, предлагат ѝ хонорар за участие в американско шоу

Андреа Иванова стана известна като " българското Барби ", с помощта на корекциите, които е подхванала, с цел да се разкраси. Най-видимата смяна при младата Андреа са нейните устни, като се прочу и отвън рамките на България с това, че е притежателката на най-големите устни в света. 

Сега момичето е направила още една процедура, с която е уплътнила устните си още повече. " През зимата чувството е по-некомфортно, защото поради студа устните се напукват само че всеки ден ги мажа с еликсир и крем и нямам проблеми. Много хора се майтапят, че по този начин се пръскат толкоз доста пари за съвършени големи устни, а пък най-после ги закриваш с маска срещу вируса и не можеш да ги покажеш. Но какво да се прави, рестрикциите са за всички ", показа пред " България Днес " бургазлийката с най-големи устни.

Виж още:

През актуалната година Андреа възнамерява пътешестване, което да я води в Съединени американски щати. Причината, е че продуцентите на едно от най-известните занимателни излъчвания поканили русокоската за присъединяване в него с добра оферта –  порядъчен хонорар от 1000 $, както и покриване на всички разноски по превоз и престой, който би трябвало да бъде към седмица в Лос Анджелис.

Иванова споделя, че с изключение на професионални има и много персонални оферти за срещи.

" Никога не съм се възползвал от неприлични оферти. Нямам и гадже сега, свободна съм. Но ще забележим какво ме чака през новата година ", споделя още русокоската и добави, че идната цел е слагане на силикон и притежаването на най-големия бюст у нас.

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/andrea.ivanova.35 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР