Анди Мъри се превърна в основен фаворит за шампионската титла

...
Анди Мъри се превърна в основен фаворит за шампионската титла
Коментари Харесай

Анди Мъри: Искаме си живота обратно!

Анди Мъри се трансформира в главен любимец за шампионската купа на първия в историята виртуален тенис шампионат под егидата на професионалните асоциации ATP и WTA - Откритото състезание на Мадрид. Шотландецът съкруши и тримата си противници в предварителна група 1 - Рафаел Надал (Исп), Денис Шаповалов (Кан) и Беноа Пер (Фр), и дружно с французина се класира за днешните 1/4-финали.

Само че електронната конкуренция в интернет се организира само поради пандемията от ковид и британецът употребява момента да показа мислите си във връзка с болестта, задушаваща планетата.

" Сигурен съм, че всички тенисисти желаят още веднъж да играят и да се състезават допустимо най-скоро. Но тъкмо сега това не е най-важното нещо. На първо място всички ние желаеме да си върнем естествения живот! Просто да може да излизаме на открито и да се виждаме с другари, да вървим на заведения за хранене и да имаме нормалната независимост. А след това с времето последователно още веднъж ще може да пътуваме и да спортуваме. Първото нещо е да намерим метод да спрем разпространяването на вируса, след което да вършим естествени неща като всички и едвам по-късно да мислим по какъв начин да се състезаваме ", показа 32-годишният Мъри.

⚠️ Attention, please ⚠️

⏰ 3:00 pm CEST

Watch it live!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР