Астро-аспекти На 26 юни Меркурий тригон Сатурн На 29 юни

...
Астро-аспекти На 26 юни Меркурий тригон Сатурн На 29 юни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Астро-аспекти

На 26 юни Меркурий тригон Сатурн

На 29 юни Венера секстил Марс

На 29 юни Сатурн става стационарен и следва назадничавост

На 30 юни Меркурий секстил Уран
 

Луната през седмицата минава в знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден –24, 26, 27, 30 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  24, 25, 27, 28, 29, 30 юни

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

24.06. 06:07 - 24.06. 06:15
26.06. 01:31 - 26.06. 09:09
28.06. 11:46 - 28.06. 11:53
30.06. 07:58 - 30.06. 15:01

Овен – Тази седмица продължава интервалът на нараснало напрежение и недоразумение, като краят ѝ най-вероятно ще бъде доста по-спокоен и съразмерен. Изпускане на парата по различен метод и възстановяване на връзката ще бъде изключително значимо, в случай че би трябвало да вземете някои значими решения или да планирате някои значими неща, като пътешестване, договаряния... Звездите означават, че би трябвало да се възползвате от удобна опция и да се погрижите за любовния си живот. Сега ще бъде доста по-лесно да се справите с компликациите и да извършите забележителна стъпка в възстановяване на връзките.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете деликатни – 29, 30

Телец – Началото на седмицата може да бъде малко с напрежение за Телците. Представителите на знака би трябвало да се опитат да подходят по-реалистично към настоящата обстановка в работата и да преценяват по-трезво своите шансове и опциите. Ще се изправите пред предизвикателство, мъчно ще стигнете до рационални решения и връзка, само че най-после въпреки всичко ще съумеете. Родените през последната десетдневка, могат да бъдат малко дезориентирани, да имат неприятна организация и други спънки, които ще попречват общуването, изключително с противоположния пол. Не е изключено някои проекти да се провалят.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете деликатни – 24, 25

Близнаци – Тази седмица ще бъде вдъхновяваща и ще ви предизвиква да се отдалечите от откритите стандарти. Време е за смяна. Не се опасявайте да допуснете нещо ново в живота си или да измененията рутината си. Вашето въображение и креативност са мощно подчертани. Нервността може към момента тлее в някои от вас и в тези моменти гледайте да не нарушите доста връзките си с обичания човек. Ако сте правили проекти за пътешестване, не е неприятна концепция да се заемете с тази тематика малко по-сериозно. Възможни са леки проблеми с храносмилателния тракт, тъй че внимавайте за диетата си.

Благоприятни дни – 24, 25, 29, 30

Бъдете деликатни – 26, 27

Рак – Някои ще продължат да бъдат към момента във етапа на интроспекция, изчерпателен персонален разбор, от който ще се опитат да създадат заключения, които да им разрешат да поправят грешките, направени преди този момент. В момента те не владеят обстановката, събитията се развиват отвън въздействието им. Вашата задача тази седмица  е да поддържате курс, който да ви води по-близо до задачата. През уикенда ориста ще бъде малко по-благосклонна към вас. Дайте всичко от себе си във връзките си. Планирайте почивки, излизания с другари, всевъзможни събирания и другарство, които ще ви харесат.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете деликатни – 29, 30

Лъв – През седмицата ще се чувствате претрупани от работа и другарство с сътрудници и клиенти. Независимо от количеството сила, което влагате, доста неща могат да останат незавършени, само че без директна ваша виновност. Просто се старайте да държите вярната посока и ще изплувате от неприятностите. След сряда всичко ще стартира да се подрежда, изключително ще забележите усъвършенстване в областта на любовта и фамилията. Свободните Лъвове могат да се влюбят, има огромна възможност да срещнат някой нов и забавен човек, с който да влязат в сантиментална връзка.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете деликатни – 24, 25

Дева – Ще се нуждаете от повече внимание тази седмица, а звездите ви поучават да се въздържате от демонстрация на непотребни страсти, с цел да бъдат дейностите ви по-ефективни и изобретателни. В този миг е изключително значимо да действате в вярната посока. Седмицата е удобна и за всевъзможни действия и инициативи, свързани с другарство, обучение, механически умения, писане, пътувания... Може да разчитате, че най-сетне ще получите заслужените заслуги и похвали, напъните ви ще се изплатят. Свободните представители на знака да се постараят да излизат повече и да поддържат връзка с разнообразни хора.

Благоприятни дни – 30

Бъдете деликатни – 26, 27

Везни – Везните ще бъдат принудени да работят по-сериозно тази седмица. Многото отговорности и къси периоди ще ви принудят да работите „ на цялостна пара “, само че колкото и провокации да стоят пред вас, вие ще ги преодолеете с невероятна грациозност и успокоение. Що се отнася до любовта, може да се наложи да преосмислите някои от житейските си полезности и да извършите „ нов завой “. Бъдете подготвени за нови прекарвания, запознанства и романтика с хора, които преди не биха привлекли вниманието ви. Ако сте във връзка, ще съумеете да изчистите нещата, които ви пречат по пътя към цялостната естетика.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете деликатни – 29, 30

Скорпион – Тази седмица ще сте изключително енергични. Пред някои от вас се откриват страхотни благоприятни условия за прогрес в работата и би било тъпо да не се възползвате от тях. Звездите споделят, че ще имате доста триумфи във всички бизнес инициативи, без значение дали става въпрос за нови планове или довеждане докрай на остарели. От вас се чака да деянията ексцентричен, автентичен метод. Колкото повече поддържате връзка и се срещате с нови хора, толкоз по-големи са възможностите ви да привлечете триумф. В любовта към този момент е умерено за обвързаните, а свободните ще се окажат на кръстопът.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете деликатни – 24, 25

Стрелец –  През седмицата ще би трябвало да повишите интензивността си на работа. Това е удобно време за доста области в живота им – другарство, пътувания, любовни връзки и други... Както креативната активност, по този начин и интимните връзки също са подчертани в този интервал. Звездите споделят, че би било добре да отделяте време за себе си, да работите върху укрепването на личното си здраве, да се отървете от неприятните привички и да въведете нов метод на живот. Ще можете да почувствате изгодите от тези промени доста скоро. 

Благоприятни дни – 24, 25, 29, 30

Бъдете деликатни – 26, 27

Козирог – Тази седмица мнозина ще се усещат малко комплицирани, напрежението в работата ще е огромно и е допустимо да стартират да се съмняват в себе си и качествата си. За благополучие през уикенда обстановката малко ще се обясни, представителите на този знак ще се почувстват по-добре, по-спокойни и по-лесно ще балансират работата с удоволствието. Ако има опция за ново запознанство или романтика, не я пропускайте. Вашата прелест е неоспорима, просто не се оставяйте да бъдете повлияни от непознатото мнение и да избирате отвън вашите ползи и желания.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете деликатни – 29, 30

Водолей – Тази седмица ще бъдете извънредно изобретателни, ще имате страхотни хрумвания за възстановяване на работния развой, реорганизиране на съществуващи задания... Отлично ще се справите в решаването на сложни проблеми, комплицирани взаимоотношения, тъй че мнозина ще изискат съвет от вас. Звездите обаче ви предизвестяват да не вземате неочаквани решения преди уикенда, изключително в случай че е належащо вашето подпомагане по фамилни въпроси. Има огромна възможност да не съумеете да намерите верния метод. 

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете деликатни – 24, 25

Риби – Всеки ден се чувствате все по-сигурни, по-добри и по-спокойни. Някои подозрения, които сте имали в работата, ще бъдат позволени и ще имате по-ясна посока, в която желаете да вървите и която смятате, че ще ви донесе триумф. Тези, които не са още във връзка, биха могли да срещнат човек, който ще им се стори тайнствен, само че който може да е „ верният “ за тях. Заетите представители на този знак са подложени на напън да вземат някои значими решение за взаимния си живот, без значение дали става дума за брак, пренасяне на ново място, продажба на неподвижен парцел... Не бързайте!

Благоприятни дни – 30

Бъдете деликатни – 26, 27

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР