Анастасия Гешева - историkГорбачов продаде на американците Русия, Източна Европа

...
Анастасия Гешева - историkГорбачов продаде на американците Русия, Източна Европа
Коментари Харесай

Горбачов и светът: На Запад го величаят, в Русия го ненавиждат

Анастасия Гешева - историk
Горбачов продаде на американците Русия, Източна Европа и България и 33 години по-късно всички, които имат ум в главите, схващат какъв брой жестока покруса е това.
Факт е, че всички международни водачи (на глобализма) славославят отварянето на Съюз на съветските социалистически републики към Запада. Това важи и за нас. И нас Горбачов ни отвори. Отвори ни, като пусна вълците в кошарата и по този начин стана воин за глутницата.
Докато на Запад и на Изток, в страните, подчинени на глобалистите, се леят сълзи и лицемерни слова, 90% лишени от исторически смисъл и наличие, в Русия царува яд и консолидирано неодобрение от Горбачов.
Ако аз желая да познавам историческите събития за ролята на Горбачов, руснаците ли ще запитвам или американците? Или Урсула? Или може би Грета да запитвам.
Не отхвърлям, че руската система и социализмът тогава бяха в разлагащо се положение и беше въпрос на време да се разпадне моделът на тогавашната система в Съветския блок. Но отхвърлям основния извод, с който в действителност ни накараха да живеем - че Промяната ни донесе независимост, народна власт и разцвет.
Не, не ни донесе тези неща - нито на Русия, нито на никой от блока. Донесе плячкосване, колонизиране, промиване, обезличаване, разрушение и съсипия без аналог в българската история. И в съветската!
Днес знаем, че ни донесе послушание на един мрачен модел и още по-тъмен хайлайф от Запад. Което просто значи едно -
Горбачов не си свърши работата!
По този въпрос с Кисинджър сме на едно мнение.
Дали Горбачов е направил това умишлено или самият той е станал жертва на световната западна неистина за просперираща народна власт, не мога да кажа, макар че имам мнение. Това е работа на историците и историографията и то след време.
Две са страните, за които политическите решения на Горбачов имат историческо значение. Това са Русия и Германия.
Държави, които са фокус на целия 20 век. Основната геополитическа цел на Дълбоката страна е в никакъв случай тези страни да не се обединят и да нямат другарски връзки! Цялата геополитическа архитектура на англосаксонския мрачен хайлайф, който до момента управляваше планетата, е построен на тази основа.
И Горбачов стана следващия значим водач, който беше изцяло рискуван в тази задача. Съзнателно или не.
И ето две забавни неща:
Първо, Путин е обвързван житейски и с Германия и с Русия.
Той е следващия подобен германо-руски руснак, ръководещ най-голямата страна в света. И по тази причина той е ужасяващ за Запада.
Второ, Путин с едно изречение още веднъж излезе 10 обиколки напред пред всички. Никога не ме разочарова този човек! Изрази съболезнования и сподели, че не се е виждал с Горбачов от 2006 година! Туш!
Чрез това изявление Путин изрично отряза въздействието на вървящия с името на Горбачов западен политически и стопански ред на либерализация на живота. Отряза го!
Каквито и решения да е вземал за Русия Путин, те не са били под въздействието на горбачовизма. Това сподели на руснаците той:
Че е скъсал с Горбачовата Русия!
Че Мюнхенската тирада от 2007-а, която е историческият напредък на Путин като водач и общественик, не е обвързвана с Русия на Горбачов, т.е. на колаборацията на Русия със Запада и измяната на Горбачов към съветския народ.
Аз ще оставя руснаците да решат по какъв начин ще се отнесат с Горбачов в този момент. Но няма да затворя тематиката, тъй като това, което претърпяваме, е директно обвързвано с решенията на починалия.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР