Анализатор, известен като Pentoshi, който точно предсказа края на бичия

...
Анализатор, известен като Pentoshi, който точно предсказа края на бичия
Коментари Харесай

Биткойн рали и свежият капитал в крипто пространството

Анализатор, прочут като " Pentoshi ", който тъкмо предсказа края на бичия пазар на Биткойн през 2021 година, в този момент показа своите прозрения за това по кое време криптовалутата може да претърпи забележителен растеж на цената.

Pentoshi отбелязва, че сега наподобява има отлив на капитали от крипто пазарите. Въпреки това търговецът чака, че пазарните условия евентуално ще се трансформират през идващите месеци, изключително директно преди идващото халвинг събитие, което е планувано за април 2024 година

Наблюдавайки всекидневно пазарната капитализация на постоянните монети и общата заключена стойност (TVL), Pentoshi означи, че те понижават, както и при множеството алткойни се следи наклонност към намаляване.

Въз основа на този разбор търговецът предвижда, че скоро на пазара евентуално ще постъпят нови пари и че Биткойн може да означи внезапен прогресивен тренд към първото тримесечие на 2024 година

Търговецът също по този начин отдаде дължимото на фигури като Сейлърр, Tether и ETF (борсово търгуван фонд) за предотвратяването на по-сериозен спад и спекулира, че без тях Биткойн можеше да падне до под $20,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР