Американците започнаха да подкрепят Републиканската партия на САЩ, след като

...
Американците започнаха да подкрепят Републиканската партия на САЩ, след като
Коментари Харесай

Подкрепата за републиканците расте

Американците започнаха да поддържат Републиканската партия на Съединени американски щати, откакто тя даде обещание да не отпуска пари на Украйна, оповестява уеб сайтът за публични изследвания Five Thirty Eight.
Организацията е създала 100 вероятни сюжета за резултатите от идните избори за Конгреса на Съединени американски щати, които ще се проведат на 8 ноември. Конструираният модел сподели, че в 84 сюжета изборите печелят републиканците.> Членът на Камарата на представителите от Републиканската партия Марджъри Тейлър желае импийчмънт за президента Байдън
По-рано членът на Камарата на представителите от Републиканската партия Марджъри Тейлър съобщи, че Съединени американски щати повече няма да финансират Украйна, в случай че републиканците завоюват изборите за Конгреса.
Министърът на защитата на Украйна Олексий Резников обаче е уверен, че след междинните избори в Съединени американски щати на 8 ноември двупартийната поддръжка за Украйна в Конгреса ще се резервира.
Същото мнение споделя и съветникът по националната сигурност Джейк Съливан, който съобщи, че, " без значение от резултатите от изборите за Конгрес, двупартийната поддръжка за Киев ще остане и това ще разреши продължение на помощта на Украйна в съпротивата против съветската експанзия ".>  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР