Американците ще бъдат изгонени от Ирак и Сирия, заяви в

...
Американците ще бъдат изгонени от Ирак и Сирия, заяви в
Коментари Харесай

Хаменеи: Американците ще бъдат прогонени от Ирак и Сирия

Американците ще бъдат изгонени от Ирак и Сирия , съобщи в неделя висшият водач на Иран Аятолах Али Хаменеи, подновявайки настояването на Иран за евакуиране на американските войски от Близкия изток, съобщи " Ройтерс ".

Хаменеи съобщи, че дейностите на американците в Афганистан, Ирак и Сирия са довели до омразата против тях, съгласно тирада пред студенти, оповестена на неговия уеб страница.

" Американците няма да останат в Ирак и Сирия и ще бъдат изгонени ", сподели Хаменей.

Миналия месец президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е инструктирал Военноморски сили на Съединени американски щати да стреля по всевъзможни враждебни ирански кораби .

След изказването на Тръмп, ръководителят на елитната революционна армия на Иран генерал-майор Хосен Салами съобщи, че Ислямска република ще унищожи американските военни кораби, в случай че сигурността й бъде застрашена в Персийския залив.
 Иран предизвести
Иран предизвести " пиратите " от Съединени американски щати да не блокират доставките на горива за Венецуела

Ако Съединени американски щати, като пирати, имат намерение да провокират неустановеност в интернационалните води

Иранска медия, близка до елитната Революционна армия, предизвести, че ще има ответни ограничения, в случай че Съединени американски щати работят " като пирати " против ирански кораби с горива към Венецуела .

В четвъртък върховен представител на администрацията на Доналд Тръмп заяви пред международната информационна организация, че Съединени американски щати обмислят ограничения в отговор на доставките на иранско гориво за засегнатата от рецесия Венецуела. Представителят не разкри съответно какви са ограниченията, само че разясни, че разновидностите ще бъдат показани пред Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР