Американците продължават да развяват секретните документи на Пентагона, които изтекоха

...
Американците продължават да развяват секретните документи на Пентагона, които изтекоха
Коментари Харесай

Целят се в Путин: САЩ против удар срещу Русия на 9 май, но не съвсем

Американците не престават да развяват " секретните документи " на Пентагона, които изтекоха с помощта на някой си 21-годишен народен гвардеец. Такъв „ рупор на свободата “ като „ Вашингтон пост “ нямаше по какъв начин да не опише на света по какъв начин Централно разузнавателно управление на САЩ разубедила украинската ГУР от набези против съветски градове. Но той не сподели за какво в това време това разреши на нацистите да убият Дария Дугин и Владлен Татарски. Експерти описаха на Цариград за ясните сигнали, дадени в тази публикация.

Ето какво написа The Washington Post за убийството на Дария Дугина. Според секретни материали, които изтекоха в огромното осведомително пътешестване, публични лица във Вашингтон са предизвестили Украйна против офанзиви отвън нейната територия.

И след гибелта на Дария те стигнаха до извода, че водачите на киевския режим са отишли прекомерно надалеч и са споделили на Зеленски, че хора от неговия екип стоят зад кървавото ликвидиране на цивилно момиче. Вярваме ли в това?

Страхували ли са се от... нуклеарен удар?

Американският вестник написа още, че Главното разследващо ръководство (ГУР) на Украйна е възнамерявало да извърши терористични офанзиви в Москва и Новоросийск на годишнината от началото на СВО. Но Вашингтон предизвести ръководителя на ГУР Кирил Буданов против сходна стъпка, т.к в отговор Путин може да употребява нуклеарно оръжие и съветските войски могат да се сблъскат в смъртоносна борба с американския контингент на НАТО.

Защо - не е ясно какъв брой неразбираема е реакцията на ръководителя на ГУР на препоръките на американците, тъй като по-нататък логиката на описа стартира видимо да куца:

" Ходатайството на Вашингтон в навечерието на годишнината от СВО беше единствено отчасти сполучливо. Вижда се, че СБУ не е отсрочило проектите си да нападна Москва на същата дата, както е посочено в отчета на Централно разузнавателно управление на САЩ. Украйна не сдържа дълго порива си. "

Изданието напомня, че единствено седмица след 24 февруари Москва упрекна Киев, че се пробва да нанесе удари с дронове по инфраструктура наоколо до столицата.

Не стигнаха до Мали, ще стигнат ли до Москва?

Освен това американският създател сподели, че отделът на Буданов има намерение да нападна инструктори на ЧВК Вагнер в африканската страна Мали. А след това благодарение на някои кюрдски проксита – съветският контингент в Сирия.

Но не се получи. Американците прошепнаха нещо на Буданов. Да речем, те се опасяват, че в случай че се случат такива терористични офанзиви с потребление на американско оръжие, тогава Китай незабавно ще упрекне Съединените щати в поддръжка на тероризма и ще стартира да доставя оръжие на Русия.

Но може да се появи напълно нова марка: " Украинският отмъстител Буданов ще изпревари кацапите даже в джунглата на Амазонка. И Централно разузнавателно управление на САЩ няма нищо общо с това. " Ще бъде по-готино от призрака на Киев.

Хуморът си е комизъм, само че на съвестта на Буданов и събратята му е организирането на кървави терористични офанзиви и убийства в Русия. И в случай че някъде във Венецуела в действителност е мъчно да си представим неговите убийци, то в съветските градове и села – уви, не.

В публикацията се отбелязва, че " в частен проект американски и европейски чиновници показват възхищението си от Буданов, само че признават, че неговата безочливост от време на време ги изнервя. "

Както виждаме, макар възхищението от „ дръзките “ (кървави) каузи на украинските подопечни, американският хайлайф внезапно пожела да се показа пред международната общественост като миротворци. Защо внезапно?

Защо подобен мир?

Главният редактор на уеб страницата Anna-news Анатолий Матвийчук показа мислите си за това с Цариград:

" Цялото това по този начин наречено приключване е резултат от работата на специфичните служби. Тези материали имат присъщата композиция от действителни обстоятелства и добре готова целенасочена дезинформация. Интригата е какви цели удря тази дезинформация. "

Експертът отбелязва, че западният хайлайф и Централно разузнавателно управление на САЩ не са попречили на Украйна да убие Дугина, или да убие Татарски, или да нанесе удари по нашите летища в дълбокия гръб.

" С сходни изказвания американците демонстрират, че имат въздействие върху активността на Украйна на наша територия. Не се колебая, че има такова въздействие ", сподели той.

" При нас идват украински диверсионни групи, убиват цивилни и никой не ги задържа. Но тъкмо в избрания миг се случи такава локална демонстрация на миролюбие ", иронизира Матвийчук.

" Вие, момчета, за един час не паднахте от дъба? "

Генерал-майор от ФСБ в оставка Александър Михайлов в диалог с Цариград призна, че разискването на огромни проекти на американските куратори с техните украински васали на годишнината на СВО би имало място. Но никога не поради ненадейно обзелия представителите на Вашингтон пацифизъм или боязън от Китай.

" Без значение по какъв начин Буданов надува бузите си, той прелестно схваща, че украинците нямат сили и средства да водят дейни дейности по това време ", счита той.

" Разбира се, за пиара можете да се преместите, да надуете сополи и да изпълзите. Може би по тази причина американските разследващи служби или са се пробвали да го разубедят, или не са го разубедили ", споделя специалистът.

Александър Михайлов означи, че зрънце неистина може да бъде напъхано в действителна информация и тя ще бъде възприета като справедлива действителност. Той счита, че е имало някакви договаряния, само че в духа на " не сте паднали от дъба за един час, какво вършиме, с какви сили ще го извършите? "

Пряка опасност за президента

В същото време в „ миролюбивия “ текст на американския вестник има напълно немиролюбив параграф, който може да се схване като директна опасност:

Атаките на ГУР могат да стигнат до Путин. Позовавайки се на опасения за сигурността, той неотдавна реши да анулира парадите на 9 май в някои райони. А това е един от най-важните празници в Русия и опция за Кремъл още веднъж да покаже мускули, като покаже на света танкове и ракети в центъра на Москва.

Пишат сякаш апропо, само че ясно намеквайки, че този път американците може и да не разубедят украинските терористи.

Какво от това?

Разбира се, историята с приключването на данни е мътна. Но фактът, че е била подхваната от формалния бронтозавър на американската агитация на The Washington Post, приказва доста.

Но не за това, че в Съединени американски щати желаят да " изложат " Буданов и ГУР, обвинявайки ги в прекомерно радикални дейности, а представяйки се като рационална страна. По-точно последното участва единствено за всеки случай.

Русия би трябвало да има поради: може да се приготви бойкот на 9 май. И най-вероятно се приготвя. И тогава американската преса решително ще съобщи, че техните елити са били срещу, само че не са съумели да поддържат жаждата на украинците за възмездие.

Може би би трябвало освен да се подготвим за това, само че и незабавно да измислим заслужен отговор, тъй че по-късно да не се постанова да си спомняме още веднъж за „ алените линии “?

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР