Американското правителство не може да обясни 143 от 144-те случая

...
Американското правителство не може да обясни 143 от 144-те случая
Коментари Харесай

САЩ нямат обяснение за 143 от 144 изследвани НЛО в нов доклад

Американското държавно управление не може да изясни 143 от 144-те случая на неидентифицирани летящи обекти, докладвани от военни самолети. Това излиза наяве от нов отчет, оповестен в петък от Кабинета на шефа на Националното разузнаване.

Целта на този отчет бе да хвърли светлина върху десетките мистериозни летящи обекти, видяни в интервала 2004-2021 година, само че вместо това управляващите оповестиха, че не разполагат с задоволително данни, с цел да категоризират всички, съобщи CNBC.

„ Нямаме ясни индикации, че има някакво неземно пояснение за тях “, сподели почитан чиновник на американското държавно управление пред NBC News и добави, че все още няма информация, която да демонстрира, че някой от тези неидентифицирани въздушни явления е част от задгранична стратегия. Липсват и данни, които да сочат за огромен софтуерен прогрес от „ евентуален съперник “.

Само за един от обектите управляващите са съумели да доближат до действително умозаключение и то е, че става дума за огромен спадащ балон, съобщи CNN.

Някои елементи от отчета остават класифицирани, само че управляващите удостоверяват, че всеки от изследваните обекти съществува физически. В 11 от случаите водачи оповестяват за „ съвсем пропуснат “ конфликт с обектите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР