Американското правителство е готово да подкрепи влизането на Западните Балкани

...
Американското правителство е готово да подкрепи влизането на Западните Балкани
Коментари Харесай

САЩ подкрепят Северна Македония и Албания

Американското държавно управление е готово да поддържа влизането на Западните Балкани в Европейски Съюз. Това разгласи представителят на Държавния департамент Нед Прайс, представен от Вашингтон пост.

Американските представители работят със страните от Западните Балкани. Търси се определяне на върховенството на закона и пробутване на значими промени.

Популяризират се самостоятелни медии и гражданското общество. Това ще докара до огромната концепция на Европа за независимост и мир.

Американското държавно управление е готово да поддържа Западните Балкани в подобряването на техните районни стопански партньорства. Нед Прайс разгласи, че концепцията е районът да просперира, като се защитят неговите значими промишлености.

Приветства се напредъкът на Северна Македония и Албания. Повтаря се американската поддръжка за започване на договаряния за европейско присъединение.

Съединени американски щати са подготвени да поддържат договарянето на трайно съглашение сред Сърбия и Косово, учредено на двустранно признание и поставящо трайно двустранно съдействие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР