Американското подразделение на Hyundai разпространи първата информация за обновената версия- 2019 година,

...
Американското подразделение на Hyundai
разпространи първата информация за
обновената версия- 2019 година,
Коментари Харесай

Hyundai обнови Elantra за Америка

Американското поделение на Hyundai разпространи първата информация за обновената версия- 2019 година, на модела Elantra, предопределен за локалния пазар.

Основните промени при Hyundai Elantra 2019 са свързани с дизайна на автомобила и въвеждането на редица нови системи за активна сигурност.

Обновената Elantra идва с напълно нови преден капак, калници, челна решетка и фарове, както и с нови заден похлупак, задни светлини и общо оформление. Версията 2019 година на модела идва също по този начин с набор нови 15-, 16- и 17-цолови алуминиеви джанти, а нивата на съоръжение Limited и Sport се отличават с нови диодни фарове.

По отношение на интериора, Hyundai Elantra 2019 идва с нов централен инструментален блок, нови въздуховоди на вентилационната система, допълнителин отделения за дребни багажи, нов контролен блок уреди и други.

Elantra 2019 идва и с новаторската система за повишаване на безопасноста на Hyundai- Hyundai SmartSense, която включва системи за активна безопасност и повишение на комфорта и сигурността. В нея са включени асистент за отбягване на удар с движещо се отпред превозно средство, система за задържане на транспортното средство в пътното платно, система за следене за признаци на умора във лидера и други.

Hyundai Elantra 2019 идва също по този начин с возмъжност за поръчка на система за безжично зареждане на мобилен телефон, Android Auto и Apple CarPlay, навигационна система HERE, луксозна аудиосистема Infinity, камера за задно виждане и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР