Американското общество е разделено в годината на изборите за президент.

...
Американското общество е разделено в годината на изборите за президент.
Коментари Харесай

Христофор Караджов: Американското общество е разделено, политическият опонент се превръща във враг

Американското общество е разграничено в годината на изборите за президент. Поляризирането стартира в средата на 90-те години. Вече се вижда, че политическият конкурент се трансформира във зложелател.

Преподавателят в Калифорнийския университет Христофор Караджов, който живее в Съединени американски щати над четвърт век разяснява обстановката в Съединени американски щати в годината на изборите пред.

Всичко е доста прочувствено, тези срещу Тръмп не разговорят с тези за Тръмп и ситуацията е " Хамас " - Израел ", общо взето и това се отразява в тези избори.

Кандидатът на републиканците преследва властта, след един мандат в Белия дом, и в изборната конкуренция се пробва да се показа като герой против статуквото. Но се държи нападателно и изяснява, че ще подгони враговете си и ще бъде деспот единствено за един ден. Това звучи страховито, разяснява Христофор Караджов.

Според него Джо Байдън също няма практическа опция въпреки, че измежду демократите има надарени фрагменти като губернаторите на Калифорния и Мичиган и даже вицепрезидента Камала Харис.

" Байдън е толкоз открит като фигура, че мъчно да се излезе против него, процентите на поддръжка не са изключително високи, само че се счита, че той е по-сигурната опция от нещо друго. И тези демократи самостоятелни гласоподаватели ще гласоподават за Байдън макар, че не го утвърждават ", разяснява преподавателят в Калифорнийския университет.

Той проучва и има ли взаимозависимост сред изборите за президент в Русия през март и тези през есента в Съединени американски щати, където първичните избори стартират действително след 10 - 11 дни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР