Американското ФБР започна разследване, за да установи дали участниците в

...
Американското ФБР започна разследване, за да установи дали участниците в
Коментари Харесай

ФБР търси кой е финансирал щурма срещу Капитолия


Американското ФБР стартира следствие, с цел да откри дали участниците в протестите в центъра на Вашингтон са получавали средства от други страни, оповестява телевизионният канал NBC, представен от ТАСС, съобщи БГНЕС.

Според негови източници в границите на това следствие експертите на ФБР обясняват събитията по отношение на прехвърлянето на биткойни за 500 хиляди $ на членове на десни групировки в Съединени американски щати. Твърди се, че тези средства са предоставени от френски жител преди размириците.
Експертите на ФБР също считат, че някои структури, за които се твърди, че са свързани с Русия , Иран и Китай , се пробват да се възползват от случилото се във Вашингтон “в свои ползи ” в осведомителната сфера. Според източниците на канала американските управляващи считат, че има доказателства за опити на други страни скрито да поддържат “политическите екстремисти ” в Съединени американски щати.
Поддръжниците на сегашния американски водач Доналд Тръмп на 6 януари се пробваха да попречат на утвърждението в Американския конгрес на резултатите от последните президентски избори на 3 ноември, извоювани от демократа Джо Байдън. В безредиците починаха няколко души, в това число един служител на реда. 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР