Американско семейство обяви, че е от другия пол, пише изданието

...
Американско семейство обяви, че е от другия пол, пише изданието
Коментари Харесай

Историята на майка, която стана мъж, а децата й искат да са от другия пол

Американско семейство разгласи, че е от другия пол, написа изданието KJZZ.

Мъж и синът му работят в задния двор в къща в градче в американския щат Аризона - това би било естествена история, в случай че по-голямата част от живота си Даниъл Херът не бе прекарал като жена.

Сега той е женен за Шърли Остин, чийто пол по рождение бил избран като мъжки, само че тя се счита за жена. При това самият Херът се счита за мъж, макар че е родил към този момент две деца.

This is only the beginning, but we are witnessing the death of the American family unit.

Daniel Harrott -- now... https://t.co/ZiWBp2Kb6q
— Survival Nation (@SurvivalNat) 17 декември 2017 година
Синът и дъщерята на Даниъл също са уверени, че при раждането полът им е избран неверно. "Чувството е, като че ли за първи път живееш същински. И моите деца могат да бъдат тези, които постоянно са желали да бъдат ", споделя той.

13-годишната щерка, която се споделя Джошуа, по-рано е била наследник. Тя споделя, че на 7 години схванала, че в действителност е госпожица. 11-годишният Мейсън е роден като момиче. Те желаят да станат доктор и художник.

This is some combination of mental illness and/or child abuse. The fact that this would be celebrated by anyone is symptomatic of a culture in crisis. https://t.co/3dLrV6syp6
— Jeremy Carl (@jeremycarl4) 19 декември 2017 година
Според Херът те не са първите травестити в фамилията. Сестрата на баба му също се чувствала мъж. Даниъл споделя, че той ясно осъзнал своята полова принадлежност откакто Джошуа, родила се момче, поискала да се причисли към женския скаутски отряд.

Всеки ден като мъж Даниъл споделя, че е знамение. Той в този момент е на 41, а Шърли - на 62 години.

Преди години американецът Томас Бийти влезе в международните медии и отвори нова глава в медицинските журнали. През 2008 година той стана първият бременен мъж в света. Досега той е родил три деца, само че е подготвен за четвърто. Бийти е роден момиче, само че стартира хормонално лекуване на 23 години. След лечението резервира репродуктивните си органи.

ПРИПОМНЕТЕ СИ ПЪРВИЯ БРЕМЕНЕН МЪЖ

Междувременно най-известната транссексуална двойка в Еквадор се радва на първото си дете и разкри, че желае още. Фернандо Мачадо - роден като жена и Даян Родригес - родена като мъж, станаха известни като първото транссексуално семейство, което се снабди със лично дете в Южна Америка. Вижте ги преди - във видеото

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР