Американският тенисист Джон Иснър сложи точка на вдъхновената серия на

...
Американският тенисист Джон Иснър сложи точка на вдъхновената серия на
Коментари Харесай

Иснър спря устрема на вдъхновения Дел Потро и е на финал в Маями

Американският тенисист Джон Иснър постави точка на въодушевената серия на Хуан Мартин дел Потро от 15 следващи победи. 32-годишният играч от Съединени американски щати завоюва с 6:1, 7:6 (2) и се класира за финала на мастърса в Маями.

Иснър ще спори за купата с спечелилия сред Александър Зверев и Пабло Кареньо Буста. За него това ще е четвърти край в шампионатите от сериите " Мастърс ", където досега няма купа.

Американецът се показа мощно в мача, като обичайно разчиташе на мощния си сервис. В допълнение нападателната му игра даде позитивен резултат и той стигна до 39 печеливши удара против 10 на противника му.

" Джон заслужи успеха. Сервираше необикновено. Игра отличен тенис в тайбрека. Беше прекомерно добър за мен ", сподели Дел Потро. Аржентинецът, който завоюва купите в Акапулко и Индиън Уелс, съобщи, че е удовлетворен от постигнатото.

Иснър изигра по впечатляващ метод първия сет и го завоюва безапелационно. В целия мач той не позволи нито една опция да бъде продънен. Във втория сет Дел Потро усъвършенства представянето си и стигна до тайбрек. Там обаче американецът беше във вихъра си и завоюва.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР